• Головна
  • Мешканців Києва просять відмовитись від купання у водоймах на Водохреща
10:05, 5 січня

Мешканців Києва просять відмовитись від купання у водоймах на Водохреща

Мешканців Києва просять відмовитись від купання у водоймах на Водохреща

Мешканців Києва закликають відмовитися від купання у водоймах на Водохреща. Причиною для цього є можливі провокації проти вірян. Тому містян просять утриматись від занурення в ополонки та не влаштовувати масові зібрання з нагоди свята Водохреща 6 січня.

Про це повідомили у комунальному підприємстві «Плесо».

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, Київщини та України.

В умовах війни, проведення будь-яких масових заходів та зібрань, зокрема релігійних, може бути використано країною-агресором або радикальними угрупуваннями з метою вчинення провокацій стосовно вірян та пересічних громадян, задля дестабілізації соціальної та релігійної ситуації у Києві, — йдеться у повідомленні комунального підприємства.

Також повідомляється, що в умовах воєнного стану слід дотримуватися заходів безпеки та обмежень. Проте комунальні служби регулярно перевіряють стан пляжів та водойм. Наразі усі показники якості є в нормі.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що в Києві закінчується розчистка русла річки Либідь біля вулиці Саперно-Слобідської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #Плесо #Водохреща #занурення #застереження #масові зібрання #ополонка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...