• Головна
  • Бив ножем та зірвав золоті прикраси: у Києві затримали злочинця за жорстоке вбивство жінки у квітковому магазині
19:07, 4 січня

Бив ножем та зірвав золоті прикраси: у Києві затримали злочинця за жорстоке вбивство жінки у квітковому магазині

Бив ножем та зірвав золоті прикраси: у Києві затримали злочинця за жорстоке вбивство жінки у квітковому магазині

У Києві затримали підозрюваного у жорсткому вбивстві.

Як повідомила поліція Києва, чоловіка тепер перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів.

Вранці 2 січня правоохоронцям надійшла інформація про знайдене у квітковому мазанині тіло жінки зі значними пораненнями. Поліцейські відтворили хронологію подій.

"Того вечора (мабуть, йдеться по 1 січня - ред.) 54-річна продавчиня знаходилась у приміщенні квіткового магазину. Близько дванадцятої години ночі до магазину зайшов невідомий, який почав із нею бесіду та за кілька хвилин пішов з кіоску. Згодом чоловік повернувся, накинувся на жінку та хаотично наніс їй численні удари ножем по тілу. Після зловмисник зняв із потерпілої золоті прикраси та зник з місця події. Однією із версій цього тяжкого злочину є вбивство з корисливих мотивів", - розповів начальник поліції Києва Андрій Кічук.

За добу після скоєного фігуранта затримали. Ним виявився 37-річний іноземець. У нього вилучили три золоті каблучки, які належали загиблій. Фігуранта повідомили про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 КК - умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів. Йому загрожує до п’ятнадцяти років за гратами або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

У Києві затримали підозрюваного у вбивствах, Нацполіція

У Києві затримали підозрюваного у вбивствах, Нацполіція

Що стосується інших злочинів, то канал "Київ оперативний" заявив, що, можливо, затриманий - серійний вбивця, якого шукали з минулого року. "Остання його жертва - жінка у Голосіївському районі, яка, на жаль, після зустрічі із ним, не вижила. Схожий випадок був у минулому році в Оболонському районі та ще більше десяти випадків різних злочинів (здебільшого майнових) по всій Україні", - повідомляється на каналі.

Нагадаємо, київські поліцейські затримали двох зловмисників, які під погрозою ножа відібрали у чоловіка гаманець.

Ще більше новин шукайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #Нацполіція #вбивство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...