• Головна
  • Київ досі оговтується від масованої атаки 29 грудня: рятувальники виявили ще двох загиблих
09:39, 4 січня

Київ досі оговтується від масованої атаки 29 грудня: рятувальники виявили ще двох загиблих

Київ досі оговтується від масованої атаки 29 грудня: рятувальники виявили ще двох загиблих

Вранці 29 грудня рашисти завдали масованого ракетного удару по різних регіонах України, зокрема й по столиці. Цей акт терору став найстрашнішою трагедією для міста за кількістю жертв з початку повномасштабного вторгнення. Нещодавно стало відомо про ще двох жертв ворожої атаки.

Про це повідомили в КМВА.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

У середу, 3 січня, ДСНС повідомила про завершення аварійно-рятувальних робот у Шевченківському районі Києва. За інформацією рятувальників у Києві загинуло 30 людей.

Проте вже зранку, 4 січня, у Київській міській військовій адміністрації повідомили про ще двох загиблих – їхні рештки виявили під час експертизи слідчі криміналісти ГУ МВС.

Станом на 07-00 04.01.24, на підставі проведених слідчих дій, загальна кількість загиблих від ракетного удару ворога 29.12.23 становить 32 людини, постраждалих 30 осіб, – йдеться в повідомленні керівника КМВА Сергія Попко.

Як ми писали раніше, у Шевченківському районі столиці завершили аварійно-рятувальні роботи після масованої атаки росіян 29 грудня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обстріл #загиблі #ДСНС #рештки #КМВА #ідентифікація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...