• Головна
  • Внаслідок нічної атаки росіян на Київщині спалахнула пожежа
11:15, 31 грудня 2023 р.

Внаслідок нічної атаки росіян на Київщині спалахнула пожежа

Внаслідок нічної атаки росіян на Київщині спалахнула пожежа

У ніч на сьогодні, 31 грудня, Росія атакувала Україну іранськими дронами з трьох напрямків - мису Чауда в окупованому Росією Криму, району російського Приморсько-Ахтарська та з Курської області.

Як повідомила Deutsche Welle, загалом у повітряному просторі України було зафіксовано 49 дронів. Сили ППО знищили 21 з них.

Росіяни зокрема завдали чотирьох ударів безпілотниками по центральній частині Харкова. Окрім того, вони завдали по Харкову удару ще й шістьма зенітними керованими ракетами С-300, внаслідок чого постраждали більше 20 людей.

У Київській області на одному з об’єктів критичної інфраструктури внаслідок падіння уламків дронів виникла пожежа на відкритій території.

Очільник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що її оперативно ліквідували. Влучань в обʼєкти житлової інфраструктури, за його словами, не було, жертв та постраждалих також немає.

Нагадаємо, атака росіян на столицю 29 грудня стала найбільшою за кількістю жертв серед мирних мешканців.

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#війна #Харків #Київщина #Київська ОВА #Руслан Кравченко #пожежі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...