• Головна
  • Як створити неперевершений образ на Новий Рік 2024: поради киянкам від відомої стилістки
ЕКСКЛЮЗИВ
16:12, 30 грудня 2023 р.

Як створити неперевершений образ на Новий Рік 2024: поради киянкам від відомої стилістки

ЕКСКЛЮЗИВ
Як створити неперевершений образ на Новий Рік 2024: поради киянкам від відомої стилістки

Новий Рік — це завжди час справжньої магії та святкового затишку. Як зустріти 2024 рік стильною та неперевершеною, за останніми трендами зими 2023-2024?

Давайте розглянемо найактуальніші модні тенденції та поради експертки зі стилю та fashionista Анни Романько, які допоможуть вам створити неперевершений образ у цю святкову ніч.

Приталений силует

Серед основних трендів цього сезону — приталений силует. В новорічну ніч - жодних худі та об'ємних нарядів. Вишуканий одяг з виразним акцентом на талії підкреслить вашу жіночність та створить ефект вигідних пропорцій.

Вибирайте сукні, костюми чи комбінезони приталеного силуету, що підкреслюють вашу фігуру, витонченість та сексапільність.

Відкриті плечі

Зимовий сезон 2023-2024 приніс з собою тренд відкритих плечей. Цей елемент дизайну додає жіночності та романтики, роблячи образ більш загадковим і привабливим. Відкрийте плечі у сукні чи топі, щоби підкреслити вашу звабливість, манкість та легкість.

Стилістка Анна Романько

Стилістка Анна Романько

Виріз

Вирізи — це елемент, який завжди буде в тренді, а в цьому сезоні це просто ТОП. Вони додають образу загадковості та сексапільності. Розглядайте варіанти з великими або асиметричними вирізами, які привертають увагу та роблять образ цікавішим та сексуальним.

Якісні дорогі тканини: Шовк та оксамит

Новий Рік — час розкішних тканин. Обирайте якісні та дорогі матеріали, такі як шовк та оксамит. Ці тканини додають образу елегантності та розкоші, роблячи вас неперевершеною на святі.

Експериментуйте з кольорами

Золотисті відтінки: Створіть святковий образ, додавши до вашого гардеробу золотисті елементи або оберіть вбрання в цьому теплому відтінку. Віддавайте перевагу аксесуарам із золота або з покриттям із позолоти.

Експериментуйте з кольорами, Анна Романько

Експериментуйте з кольорами, Анна Романько

Червоно-оранжевий: Червоний завжди в тренді на свята. Оберіть червоне вбрання або додайте червоні акценти до вашого образу. 2024-го на піку відтінки оранжевого-червоного, як-то ройбуш, оранжад, хурма, вогненно-червоний та обпалена цегла.Ці відтінки чудово поєднуються між собою, а також з відтінками зеленого та бежевого, з чорним та білим. Найкраще червоно-оранжеві кольори підійдуть людям з темним волоссям і карими очима, а також рудим і зеленооким.

Експериментуйте з кольорами, Анна Романько

Експериментуйте з кольорами, Анна Романько

Зелений: Все просто - улюблені кольори Дракона збігаються із трендовими кольорами Нового року. Цієї зими в моду увійшли гостро-зелений (він же жовто-зелений), оливковий та «лісова ніч» (темно-зелений). Найкраще вони підійдуть людям зі світлим волоссям — блондином, світло-русявим і світло-рудим.

Експериментуйте з кольорами, Анна Романько

Експериментуйте з кольорами, Анна Романько

Вдалим рішенням на Новий рік стане поєднання зеленого та червоного кольорів. Утім обовʼязково вважайте на відтінки, щоби не виглядати як ялинка і не здешевити ваш образ. Також не варто поєднувати одночасно більше трьох кольорів, інакше вийде занадто строкато, і образ втратить свою чарівність. При цьому важливо, щоби кольори були в наступних пропорціях: 70% – основний колір, 20% – додатковий колір, 10% – акцент, тобто найяскравіший колір.

Прикрасьте образ аксесуарами

Так як одним із основних кольорів одягу на Новий рік-2024 є золотистий, саме час дістати золоті прикраси. Це можуть бути великі сережки, брошки, годинники. Також гарним рішенням буде оздоблення на сумці: на святі добре виглядатимуть клатч із золотистою обробкою або сумка з пайєтками.

Аксесуари, Анна Романько

Аксесуари, Анна Романько

Ще один аксесуар вривається в тренди 2024-го – вишукані рукавички. Обирайте рукавички з мережив чи сітки будь-якого кольору Нового року, щоби підкреслити вашу загадковість та витонченість.

Не забувайте про комфорт

Вільний крій: Новорічна ніч зазвичай довга, тому що би ви не обрали, танцювати до ранку чи пишне рясне застілля, в нагоді стане одяг, що не обмежуватиме ваші рухи та при потребі приховає животик.

Без пайєток: Колючі пайєтки та стрази залишіть для фотосесії, а от сидіти чи танцювати в них кілька годин досить незручно. Особливо подбайте про мінімум пайєток на нижній частині одягу, щоби не сидіти весь вечір “як на голках” чи не думати чи ви не зачіпили колготи.

Не забувайте про комфорт

Не забувайте про комфорт

Зручне взуття: Тут без коментарів. Нові нерозношені туфлі та височенні шпильки прибережіть для фотосесій чи весільного виходу. На Новий рік в залежності від місця та способу світкування обирайте висоту каблука чи взагалі його відсутність. Нехай ваші ніжки танцюють до ранку без мозолів та зламаних шпильок!

Зустрічайте Новий Рік 2024 на стилі! Нехай ваш образ буде неперевершеним, а святкова ніч — найчарівнішою у вашому житті!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Стиль #Анна Романько #лайфхаки #одяг #Новий рік 2024
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...