• Головна
  • Посеред Дніпра у Києві плавав чийсь будинок: що відомо про "загублений дім"
11:33, 29 грудня 2023 р.

Посеред Дніпра у Києві плавав чийсь будинок: що відомо про "загублений дім"

Посеред Дніпра у Києві плавав чийсь будинок: що відомо про "загублений дім"

Мешканці Києва 28 грудня повідомили про надзвичайну ситуацію. Посеред річки Дніпро очевидці помітили, як пливе чийсь будинок.

Про це повідомляють столичні Telegram-канали.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі всіх подій та нічого не пропустили.

Очевидці розповіли, що помітили, як катер буксував плавучий будиночок в бік київського Річкового вокзалу. Усі кадри із цим дивним плавзасобом кияни виклали у соціальні мережі.

Очевидці також жартома казали, що "чиясь хата пливе по Дніпру". Цікаво, що декілька років тому плавучі будиночки були вельми популярними серед київських багатіїв, зокрема, їх помічали й у деяких чиновників Київської міської державної адміністрації.

Журналісти ТСН зв'язалися з поліцією Києва, щоб дізнатися, чи не надходили виклики, щодо того, що хтось міг загубити свій будинок. Правоохоронці зазначили, що жодних порушень стосовно плавучого будиночка на Дніпрі не було зафіксовано.

Відомо що цей будинок тривалий час стояв на воді. А нещодавно почав протікати та тонути. Тому його відбуксирували на ремонт, що і зафіксували перехожі,– зазначили у поліції.

Наразі достеменно невідомо, куди саме відійшов цей плавучий будиночок від будівлі Річкового вокзалу. Також не повідомляли, кому саме може належати цей будиночок.

Як ми повідомляли раніше, у Дніпровському районі Києва в понеділок, 9 жовтня, вночі загорівся дебаркадер, який був пришвартований до берега на річці Дніпро. Подія сталась неподалік станції метрополітену «Лівобережна».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #будинок #вода #Дніпро #буксирування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...