• Головна
  • Катував свою співмешканку паяльником: киянина засудили на 8 років, – ФОТО
16:34, 28 грудня 2023 р.

Катував свою співмешканку паяльником: киянина засудили на 8 років, – ФОТО

Катував свою співмешканку паяльником: киянина засудили на 8 років, – ФОТО

У Києві суд виніс вирок 31-річному мешканцю столиці, який вже раніше мав судимість. Він побив та знущався над своєю співмешканкою.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

Прокурор довів, що в травні поточного року, обвинувачений вступив у словесний конфлікт зі своєю співмешканкою, в ході якого протягом тривалого часу паяльником заподіював потерпілій тілесні ушкодження та опіки, чим завдав їй фізичних страждань та нестерпного болю. Також зловмисник наносив потерпілій численні удари, у тому числі ременем, по обличчю, голові та тулубу, чим спричинив останній тяжкі тілесні ушкодження, – розповіли у пресслужбі прокуратури.

Нападника затримали одразу після вчинення кримінального правопорушення.

У ході обшуку за місцем його проживання правоохоронці вилучили знаряддя вчинення злочину – паяльник, а також наркотичний засіб.

За сукупністю доказів сторони обвинувачення вироком суду чоловіка визнано винним у пред’явленому обвинуваченні та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Раніше ми також писали про те, що у Києві судитимуть чоловіка за домашнє насильство відносно співмешканки. Порушник систематично провокував сімейні конфлікти, ображав та погрожував жінці. Наразі чоловіку загрожує до двох років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #прокуратура #знущання #суд #співмешканка #паяльник
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...