• Головна
  • Бив кулаками по голові: на Київщині чоловік жорстоко вбив дружину, – ВІДЕО
18:26, 27 грудня 2023 р.

Бив кулаками по голові: на Київщині чоловік жорстоко вбив дружину, – ВІДЕО

Бив кулаками по голові: на Київщині чоловік жорстоко вбив дружину, – ВІДЕО

У Яготині Київської області чоловік на смерть забив кулаками дружину. Жінку доставили в лікарню, але від отриманих травм вона померла.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Київщини.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

Вночі, під час патрулювання в місті Яготин, правоохоронці виявили чоловіка та поряд з ним жінку без свідомості зі слідами крові на обличчі. Невдовзі в місцевій лікарні 29-річна постраждала померла, – розповіли правоохоронці.

За даними поліціянтів, напередодні пізно ввечері подружжя поверталося з розважального закладу. Під час словесного конфлікту 39-річний чоловік наніс своїй дружині множинні удари кулаками по голові.

Поліцейські Київщини затримали раніше судимого фігуранта, помістили до ізолятора тимчасового тримання та повідомили зловмиснику про підозру (ч. 2 ст. 121 ККУ).

Раніше ми повідомляли про те, що у Фастові Київської області чоловік вночі заліз до приватного будинку та побив його мешканців. Після цього нападник просто втік з місця події.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #чоловік #поліція #дружина #бійка #кримінал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...