• Головна
  • Погрожував дитині ножем та пограбував: злочинцю у Києві присудили 8 років, – ФОТО
16:33, 26 грудня 2023 р.

Погрожував дитині ножем та пограбував: злочинцю у Києві присудили 8 років, – ФОТО

Погрожував дитині ножем та пограбував: злочинцю у Києві присудили 8 років, – ФОТО

У Києві суд призначив покарання чоловіку, який, погрожуючи ножем дитині, пограбував хлопчика та забрав у нього мобільний телефон. За скоєне зловмисник вісім років проведе за ґратами.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Зазначається, що подія трапилася у жовтні 2022 року. Тоді до столичної поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на дитину біля під’їзду на бульварі Висоцького Деснянського району.

У столиці засудили грабіжника до 8 років позбавлення волі, Поліція Києва

У столиці засудили грабіжника до 8 років позбавлення волі, Поліція Києва

Правоохоронці встановили, що зловмисник зайшов за 10-річним хлопцем у під’їзд та погрожуючи ножем забрав у дитини мобільний телефон. Правоохоронці швидко розшукали підозрюваного та затримали його. Правоохоронці вилучили викрадений мобільний та повернули потерпілому, – зазначили правоохоронці.

30-річному уродженцю Миколаївської області повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – у вчиненні розбою в умовах воєнного стану. Чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначено покарання у вигляді восьми років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Також ми писали раніше про те, що київські правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, який намагався скоїти крадіжку в дитячій лікарні. Йому повідомили про підозру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кримінал #пограбування #дитина #телефон #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...