• Головна
  • Облаштував теплицю для конопель у будинку: у Києві поліція викрила наркозбувача, – ФОТО
10:53, 22 грудня 2023 р.

Облаштував теплицю для конопель у будинку: у Києві поліція викрила наркозбувача, – ФОТО

Облаштував теплицю для конопель у будинку: у Києві поліція викрила наркозбувача, – ФОТО

Правоохоронці у Києві викрили 39-річного мешканця Дарницького району, який вирощував наркотичні рослини у спеціальній теплиці. Її він обладнав освітленням, штучним поливом, вентиляцією, датчиками температури та вологи.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

Днями наряд патрульної поліції отримав повідомлення про вчинення крадіжки в одному з приватних будинків у столичних Бортничах.

Під час перевірки інформації, встановлення обставин та опитування можливих свідків та очевидців події поліцейські виявили, що сусід потерпілого у своєму будинку обладнав теплицю для вирощування рослини конопель, – зазначили правоохоронці.

На місці події правоохоронці встановили, що 39-річний місцевий мешканець в одній з кімнат будинку облаштував спеціальну теплицю де вирощував коноплі. Її він обладнав спеціальним освітленням, штучним поливом, вентиляцією, датчиками температури та вологи. Рослини чоловік висадив у окремі горщики, а для їх швидкого росту підживлював різноманітними добривами.

Правоохоронці вилучили коноплі та обладнання, яке використовувалося для їх вирощування та направили все на проведення експертного дослідження, за результатами якого буде вирішуватися питання щодо оголошення порушнику про підозру.

У рамках проведення досудового слідства поліція перевіряє чоловіка на причетність до вчинення інших наркозлочинів.

Нагадаємо, ми розповідали раніше, що у Києві правоохоронці викрили учасників наркосиндикату, які займались збутом наркотичних речовин. Угрупування із 44-ох учасників діяло на території Києва, Миколаївщини та Дніпропетровщини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #наркотики #конопля #теплиця #правоохоронці #вирощування #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...