• Головна
  • "Ми всі тут такі контужені": під Києвом охоронці лікарні побили ветерана з інвалідністю
18:10, 19 грудня 2023 р.

"Ми всі тут такі контужені": під Києвом охоронці лікарні побили ветерана з інвалідністю

"Ми всі тут такі контужені": під Києвом охоронці лікарні побили ветерана з інвалідністю

20-річного ветерана Олексія Іваніна побили охоронці у лікарні у Боярці.

Як повідомив "24 канал", 4 грудня ветеран звернувся по допомогу. Замість допомоги отримав конфлікт з охоронцями лікарні.

Іванін пішов на війну у грудні 2021 року, повернувся з фронту з тривожно-депресивним розладом. Також Іванін має інвалідність ІІІ групи. Після травми правої кисті у квітні минулого року його психічне здоров'я погіршилось, з'явилися думки про швидку смерть. Також у нього були проблеми з хребтом, що підтверджує лікарський висновок.

Ветерана Олексія Іваніна побили в лікарні, "24 канал"

Ветерана Олексія Іваніна побили в лікарні, "24 канал"

Вночі 4 грудня у нього стався напад, він викликав медиків на допомогу, але вони відгукнулися лише на п'ятий раз. Коли прибули лікарі, ветеран уже завдав собі ножового поранення в руку.

Швидка приїхала разом з поліцією. Ветерана забрали в центральну районну лікарню Києво-Святошинського району.

Іванін розповів, що в лікарні він деякий час чекав на медика. Ніяких заспокійливих засобів йому не дали. Тоді він пішов до приймального посту з охоронцями, щоб запитати, коли отримає допомогу. Охоронці - їх було троє - йому у грубій формі відповіли, що "ми всі тут такі контужені, всі тут воювали, так що не треба нам тут брехати".

В результаті словесна перепалка переросла у бійку. Охоронці заламали руки ветерану, залили очі з газового балончика та побили палицями.

Ветерана Олексія Іваніна побили в лікарні, "24 канал"

Ветерана Олексія Іваніна побили в лікарні, "24 канал"

Іванін сказав, що благав про помилування та просив вибачення в охоронців. Ті закували його в наручники і поставили на коліна, але потім відпустили.

Додому ветеран дістався під ранок, громадським трансопртом. Рану на руці у лікарні ніхто не зашив. Під вечір він звернувся по допомогу до Київської міської клінічної лікарні №7.

Згодом він у поліції написав заяву на охоронців та лікарів швидкої.

У лікарні заявили, що розпочали службове розслідування за цим інцидентом. Охороняє медзаклад підприємство "Вовк", вже встановлені особи охоронців, які у ніч з 3 на 4 грудня були на зміні.

В охоронній фірмі заявили, що захисник нібито першим почав розмахувати кулаками. Нагадаємо, що ветерану потрібно було заспокійливе, але йому не дали.

У поліції підтвердили, що зареєстрували заяви від Іваніна та передали їх до Бучанського районного управління. Також вони зазначили, що медики швидкої їм заявили, що захисник намагався скоїти суїцид у ході сварки з дружиною.

Іванін же заперечив інформацію про сварку і ще раз наголосив, що не міг спати через психоемоційний стан, тому намагався викликати швидку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що помер 36-річний захисник з Київщини Андрій Тягноренко.

Ще більше новини Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#армія #ЗСУ #Боярка #Київщина #Олексій Іванін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...