• Головна
  • "Теремки"-"Либідська": киянам почали компенсувати вимушені пересадки
12:34, 18 грудня 2023 р.

"Теремки"-"Либідська": киянам почали компенсувати вимушені пересадки

"Теремки"-"Либідська": киянам почали компенсувати вимушені пересадки

Від сьогодні, 18 грудня, на станції метро "Либідська" запрацює система компенсації поїздок через вимушені пересадки пасажирів.

Про це повідомила КМДА.

"Проїзд буде коштувати не більше 8 гривень. Місто компенсує проїзд у тимчасових маршрутах №№ 2-М, 60, 43-К та додаткові поїздки у метро на синій гілці", - уточнили там.

Тож, якщо скористатися автобусом 2-М з Теремків до Либідської, а потім доїхати у центр на метро - то одна з двох витрачених поїздок повернеться на карту. Навіть у випадку двох або трьох вимушених пересадок пасажир сплачує лише одну поїздку. Але час у дорозі не має перевищувати дві години, щоб компенсація спрацювала.

Компенсація діє для пластикової та цифрової карти та QR-квитків, створених з поїздок. Карту потрібно валідувати у наземному транспорті та метро під час кожної пересадки. Поїздки за вимушені пересадки повернуться на карту вже наступної доби.

Компенсація діятиме, доки триватиме ремонт між станціями "Деміївська" та "Либідська".

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Тоді хутчіш долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #Київрада #КМДА #транспорт #метро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...