• Головна
  • СБУ та ТЦК перевіряють ресторани в Києві, – ВІДЕО
12:09, 16 грудня 2023 р.

СБУ та ТЦК перевіряють ресторани в Києві, – ВІДЕО

СБУ та ТЦК перевіряють ресторани в Києві, – ВІДЕО

Ввечері 15 грудня в мережі почали поширювати відео, на яких співробітники СБУ та ТЦК прийшли до одного з елітних київських ресторанів та просили предʼявити документи у чоловіків.

У пресслужбі СБУ розповіли, що співробітники СБУ спільно з підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Міграційної служби проводять в столиці "контрдиверсійні безпекові заходи" в рамках перевірки громадських закладів, яка відбувається вже третій день.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”. Тоді скоріше долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Разом з цим представники ТЦК проводять перевірку військовозобовʼязаних, які можуть порушувати правила військового обліку.

У рамках перевірки громадських закладів, яка відбувається вже третій день поспіль, перевіряються особи, потенційно причетні до протиправної діяльності. Одночасно з цим представники ТЦК проводять перевірку військовозобовʼязаних громадян України, котрі можуть порушувати правила військового обліку, - зазначається у повідомленні.

Перед тим у мережі поширили відео, де видно, як працівники СБУ разом із іншими людьми у військовій формі прийшли до ресторану "Веранда на Дніпрі".

Нагадаємо, ми розповідали раніше про те, що у п'ятницю, 8 грудня, Київ підхопив «естафетну паличку» рейдів представників ТЦКСП по спортзалах. Зазначається, що військкомів помітили у одному зі спортзалів мережі Sport Life.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ТЦК #воєнкоми #рейди #ресторан #СБУ #повістки #Веранда
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...