• Головна
  • Чай концентрат – ідеальний спосіб підтримки організму в холодну пору
Новини компаній
09:00, 18 грудня 2023 р.

Чай концентрат – ідеальний спосіб підтримки організму в холодну пору

Новини компаній

Взимку в більшості людей помітно знижується імунітет, тож легко підхопити вірус і захворіти, тому важливо підтримувати організм всіма доступними способами. Для зміцнення здоров’я радимо купити чай концентрат на основі натуральних ягід і фруктів, адже корисні речовини з них засвоюються навіть краще, аніж з пігулок.

Чай концентрат – ідеальний спосіб підтримки організму в холодну пору, фото-1

Користь ягідних та фруктових чаїв для організму

Такі чаї виготовляються на основі ягідного чи фруктового пюре з додаванням меду та спецій. Напої містять у складі лише натуральні інгредієнти, жодних підсилювачів смаку, барвників чи інших штучних складників.

Натуральні чаї з ягід і фруктів дарують хороший настрій у сірі зимові дні й тішать яскравим смаком, до того ж вони сповнені великою кількістю поживних речовин, як-от:

  • вітаміни C, E та групи В;
  • фолієва кислота;
  • біофлавоноїди;
  • антиоксиданти;
  • калій, магній, кальцій;
  • інші корисні мінерали й мікроелементи.

Ягідні та фруктові чаї підвищують імунітет, слугують природними антибіотиками, тонізують, заспокоюють нерви й загалом позитивно впливають на всі процеси в організмі. Регулярне вживання ягідного чаю для імунітету допоможе протистояти вірусам, боротися з застудою та низьким рівнем енергії та просто краще почуватися в холодну пору року. Тому смачні та корисні ягідно-фруктові чаї — ідеальний спосіб підтримання організму взимку.

Завдяки зручному формату такі чаї-концентрати в пакетиках легко зберігати, транспортувати та вживати, адже для приготування потрібно лише залити вміст пакетика окропом, перемішати й дати настоятися.

Наразі ягідно-фруктові концентрати чаю у стіках можна побачити в багатьох торгових мережах. Радимо звернути увагу на продукцію ТМ Yogoda. Вона вирізняється високою якістю, адже:

  • для виробництва чаю використовуються ретельно відібрані ягоди, тропічні фрукти, натуральний мед і спеції від національних та світових постачальників;
  • завдяки використанню технології шокового заморожування вдається максимально зберегти смак і поживні речовини ягід.

Виробник пропонує досить широкий вибір напоїв, серед яких традиційні чаї, зокрема малиновий, обліпиховий та смородиновий, напої для імунітету з імбиром, куркумою та ягодами годжі, а також лінійка чаю без цукру, де його замінником є натуральний екстракт стевії, відомий низкою корисних властивостей.

Чай концентрат – ідеальний спосіб підтримки організму в холодну пору, фото-2

Де купити натуральний ягідний чай для імунітету

Купити чай Yogoda можна в торгових мережах, як-от «АТБ», «АШАН», «Фора», «Сільпо» та інші, а також на сайті виробника гуртом. Залиште заявку на сайті або зверніться до менеджера компанії, щоб зробити замовлення й оформити доставку по Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...