• Головна
  • Як організувати доставку будівельної техніки зі США в Україну: все, що ви хотіли знати
Новини компаній
16:00, 14 грудня 2023 р.

Як організувати доставку будівельної техніки зі США в Україну: все, що ви хотіли знати

Новини компаній

Розвиток будівельного бізнесу часто вимагає оновлення обладнання, тому українські підприємці почали звертати увагу на американський ринок. Але доставка будівельної техніки зі США — складний і тривалий процес, який не вийде вирішити самостійно: потрібно шукати логістичну компанію, стикатися із суцільною бюрократією, заповнювати багато документації та водночас встигнути доставити техніку вчасно. 

У цій статті ми розповімо, як підійти до вибору логістичного партнера і які ключові аспекти слід врахувати під час замовлення доставки.

Чому український бізнес вибирає техніку зі США

Найважливіше для будівельного бізнесу — досвідчені співробітники та якісна техніка. Якщо хорошого працівника можна знайти в Україні, то з будівельною технікою справи йдуть складніше. Часто на вітчизняному ринку можна зустріти не найякіснішу техніку. А якщо вона і буде від хорошого виробника, то вона, найімовірніше, відпрацювала не один рік і потребує регулярного ремонту. Тому українські підприємці все частіше звертають увагу на американський ринок. 

Техніка зі США високотехнологічна, надійна і практична в експлуатації. Вона працює і приносить прибуток, а не простоює в ремонтних зонах, сервісах і СТО. Тому, як показує практика, краще придбати якісну спецтехніку з аукціону в Америці, ніж купувати нову вітчизняну, китайську або корейську. До того ж варіативність і асортиментний вибір американської техніки набагато ширші за більшість європейських марок — кожен може підібрати саме ту модель, яка оптимально відповідатиме вимогам.

Розберемо на прикладі. Припустимо, ви власник будівельного бізнесу і стикається з проблемою — оператори кажуть, що бульдозер зламався і потребує термінової заміни. Терміни горять і проєкт потрібно скоро здавати, а на СТО вам називають суми ремонту з великою кількістю нулів і тривалим ремонтом. У такому разі простіше купити нову техніку, але на ринку мало хороших і доступних пропозицій.

У такому разі, доставка спецтехніки зі США — ваш вибір. Ви отримаєте якісну американську техніку швидко і без довгого очікування. Все, що вам потрібно зробити — придбати її на аукціоні і відправити нам геолокацію, технічні характеристики і термін доставки. А ми подбаємо про все інше.

Як організувати доставку будівельної техніки зі США в Україну: все, що ви хотіли знати, фото-1

Як проходить доставка будівельної  зі США в Україну

Організація доставки будівельної техніки зі США в Україну — це завдання, яке включає в себе багато процесів та вимагає уважного планування і дотримання логістичних, митних і юридичних аспектів. Але вам не варто про них турбуватися — всім необхідним займається наша команда. 

Ми розробили оптимальні маршрути і навчилися ефективно користуватися різними методами перевезень. Для доставки техніки ми використовуємо:

  • Автотранспорт. Ми забираємо вашу техніку із США на спеціальному авто і доставляємо його в порт. Усе, що вам потрібно зробити — залишити геолокацію місцезнаходження техніки, а далі ми про неї подбаємо.

  • Морське транспортування. Ми використовуємо цей метод перевезення для великогабаритної техніки, яку дорого та невигідно перевозити іншими способами. Найчастіше, морські перевезення використовуються для транспортування техніки з Америки в Європу. 

  • Змішане транспортування. Ми об'єднуємо різні види перевезення, щоб отримати найкращі результати. Наприклад, ми можемо вивезти техніку автомобілем у порт, а потім — відправити її морем в Європу або напряму в Україну. Такий підхід дає змогу оптимізувати вартість і забезпечити найкоротші терміни доставки.

Команда КТ Форвардинг ставить безпеку і стан обладнання на перше місце. Тому ми відстежуємо стан техніки на кожному етапі доставки і за необхідності повідомляємо вам всю інформацію. Також, ми оперативно реагуємо на форс-мажорні ситуації та одразу пропонуємо варіанти рішень, тому ваша техніка приїде на виробництво в найкоротший можливий термін.

Як позбавити себе бюрократичних процедур під час доставки

Ми працюємо з бізнесом уже 8 років, тому розуміємо, що бюрократичні процедури можуть бути великим тягарем для бізнесу. Тому ми робимо особливий акцент на мінімізації цього обтяження для наших клієнтів.

Консультації та підтримка. Команда експертів з «КТ Форвардінг» консультує та допомагає пройти через усі етапи перевезення. Ми надаємо детальні відповіді на ваші запитання та супроводжуємо вас у світі транспортування.

Оформлення документів та співпраця з партнерами. Ми беремо на себе весь процес оформлення документації та підготовки необхідних дозволів, співпрацюючи з надійними партнерами та маючи власну мережу зв'язків. Це дає нам змогу ефективно вирішувати непередбачувані питання під час перевезення. 

Визначення термінів доставки. Ми ретельно плануємо кожен етап перевезення та визначаємо терміни доставки спецтехніки в Україну. Наш досвід у сфері логістики дає змогу розробляти оптимальні маршрути та забезпечувати швидкість роботи від початку до кінця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#доставка спецтехніки зі США #доставка будівельної техніки з США #КТ Форвардінг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...