• Головна
  • Киянкам на замітку: відома стилістка розповіла про речі, які старять жінок, та модні альтернативи їм
ЕКСКЛЮЗИВ
12:02, 12 грудня 2023 р.

Киянкам на замітку: відома стилістка розповіла про речі, які старять жінок, та модні альтернативи їм

ЕКСКЛЮЗИВ
Киянкам на замітку: відома стилістка розповіла про речі, які старять жінок, та модні альтернативи їм

В моді існує вічна класика, базовий сучасний гардероб, а також застарілі речі, місце яких на блошиних ринках та фотографіях попередніх поколінь.

Давайте розмежуємо ці категорії одягу раз і назавжди, щоб випадково не додати собі віку неправильною комбінацією чи луком. В цьому нам допоможе відома українська стилістка Анна Романько, яка ексклюзивно для 44.ua розповіла всі секрети стилю.

Стилістка Анна Романько

Стилістка Анна Романько

Костюми

Традиційні костюми у сірих, коричневих та чорних кольорах можуть виглядати нудно.

Вони зазвичай виконані з «важких» жакардових тканин, мають маленькі комірці, скорочені рукави, атласну окантовку та довжину жакету.

Костюми, які додають віку

Костюми, які додають віку

Як зазначає Анна, відмовлятися від костюму не варто. Головне – це обрати правильну модель без акцентів на минулому та вже непопулярних деталях.

«Зверніть увагу на жакет прямого крою, який може стати центральною деталлю образу. Сучасно і цікаво виглядають двобортні або однобортні жакети з оригінальними деталями, а також варіанти в цікавих кольорах або фасонах» - ділиться стилістка.

Костюми, яким варто сказати: "Так"

Спідниця

Пряма спідниця зі шліцею (вставка) або годе може додати віку будь-якій жінці, особливо якщо ви поєднаєте невдалу модель з тілесними колготками.

Невдалий варіант спідниці

Невдалий варіант спідниці

Спідниця-олівець - це дійсно універсальна модель, яка підходить для всіх типів фігури та комплекцій. Вона виглядає вигадливо та елегантно, але вибір фактурних тканин може надати їй ще більше вишуканості.

Замша, шкіра та денім - це чудові варіанти для спідниці-олівця, оскільки вони додають текстури та особливого шарму.

Вдалі варіанти спідниці

Вдалі варіанти спідниці

Колір також грає важливу роль. Насичені та глибокі кольори, такі як бордо, темно-синій, шоколадний або чорний, додають спідниці-олівцю розкоші та можуть зробити її контрастною до інших елементів вашого гардеробу.

Хустки

Українські розписні хустки мають неповторний шарм, але вбудувати їх в сучасний та стильний образ – це справжній виклик. Є ризик перебрати з етно мотивами, що може призвести до вигляду матрьошки.

Хустки, які не варто обирати

Хустки, які не варто обирати

«Як альтернативу я раджу хутряний шарф або шарф-плед для холодної пори року. У весняний період варто одягати легкі хустки та шарфи, які додадуть свіжості до вашого образу», - каже Анна.

Хустки, які додадуть стилю та шарму

Прикраси

Ювелірні ланцюжки з підвісками, кільця та сережки, які продаються в комплекті, з червоного золота – ні, ні і ще раз «Ні»!

Їх стилістка радить замінити легкою біжутерією зі сплавів. Її перевага полягає в ціні: ви можете підібрати аксесуари під різні образи та навіть настрій, не витрачаючи всі гроші.

Прикраси, яким варто сказати: "Так!"

Прикраси, яким варто сказати: "Так!"

«Почніть з покупки декількох кілець, тонкого ланцюжка з підвіскою та сережок, які підходять до форми вашого обличчя», - каже наша експертка.

Літнє взуття

Жіночі спортивні сандалі роблять ногу «важкою», «масивною», а у всіх оточуючих будуть асоціюватися з німецькими пенсіонерами на турецьких курортах.

"Важке" жіноче взуття

"Важке" жіноче взуття

«Ваш варіант – це еспадрільї, мокасини та лофери - стильне та комфортне взуття», - зазначає Анна.

Вдалі варіанти взуття

Трикотаж

Забудьте про в'язані ажурні кофтинки, шалі та кардигани!

Ажурним кофтинкам - ні

Ажурним кофтинкам - ні

Лише високоякісний трикотаж та благородний кашемір.

Маючи в своєму гардеробі кашеміровий светр, ви зможете насолодитися безліччю стильних комбінацій, які легко створити на його основі.

Стильні варіанти

Стильні варіанти

Сумки

Чорна сумка, яка підходить до всього, часто вважається універсальною? Це помилкове уявлення! Такий аксесуар непомітно додасть вам років, особливо якщо це печворк, тканинний або ретікульний варіант.

Такий аксесуар непомітно додасть вам років

Такий аксесуар непомітно додасть вам років

Насправді вам просто потрібно мати декілька сумок, щоб закривати всі-всі потреби.

Отже, одна сумка буде повсякденною (в стилі кежуал), інша діловою, а третя – це міні-сумочка для вечірніх виходів. За словами Анни, це необхідний мінімум, який допоможе будувати образи.

Сумки, яким кажемо "Так"

Сумки, яким кажемо "Так"

«Зверніть увагу на колір, матеріал та чіткі лінії, щоб підкреслити свій стиль», - порада стилістки.

Верхній одяг

Колись показником достатку та фінансового благополуччя була норкова шуба чорного або коричневого кольору, з капюшоном або без і з великим блискучим гудзиком. Зараз вона виглядає надто претензійно, старомодно і трохи дотепно.

Такий верхній одяг додасть віку

Такий верхній одяг додасть віку

Вдягаємо вовняне пальто, стильну дублянку або екошубу – всі ці варіанти зігріють вас анітрохи не гірше за шубу, а виглядатимуть набагато сучасніше.

Верхній одяг, з яким ви виглядатимете сучасно

Верхній одяг, з яким ви виглядатимете сучасно

Сукні

Якщо у вас є сукня-футляр з великими малюнками з атласної тканини, то потрібно буде лише додати коротке намисто з перлів та накручені локони… Щоб побудувати взірцевий образ доглядачки музею.

«Краще оберіть вільні силуети, освіжаючі кольори, цікаві фактури та крої», - зазначає Анна.

Як бачите, мода є засобом вираження особистості. Важливо віддавати перевагу комфорту, якісним матеріалам та вибирати речі, які відповідають нашому смаку та підкреслюють нашу унікальність. Тепер ви знаєте, від яких моделей треба триматися подалі, щоб не зістарити себе невдалим вибором.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Стиль #Анна Романько #лайфхаки #одяг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...