• Головна
  • Переховувались від правосуддя: за тиждень у Києві правоохоронці розшукали 19 зловмисників, – ФОТО
16:48, 11 грудня 2023 р.

Переховувались від правосуддя: за тиждень у Києві правоохоронці розшукали 19 зловмисників, – ФОТО

Переховувались від правосуддя: за тиждень у Києві правоохоронці розшукали 19 зловмисників, – ФОТО

Минулого тижня київські правоохоронці провели успішну роботу з розкриття тяжких злочинів та пошуку безвісті зниклих осіб. За тиждень було виявлено та затримано 19 зловмисників, які уникали правосуддя та переховувалися від органів досудового розслідування та суду.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва.

Ще більше новин Києва, столичного регіону та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Також не забувайте підписуватись.

Найчастіше вчинювались правопорушення у формі крадіжок, але серед затриманих також були особи, які стали фігурантами справ про пограбування, розбійні напади, шахрайства та інші злочини, пов'язані з порушенням закону.

Крім того, поліцейські продовжують активно працювати над вирішенням ситуацій безвісного зникнення людей. Протягом минулого тижня вдалося встановити зв'язок з 69 безвісно зниклими особами. Крім цього, за цей період було знайдено та ідентифіковано тіла п'яти загиблих осіб завдяки оперативно-розшуковим заходам правоохоронців.

Переховувались від правосуддя: за тиждень у Києві правоохоронці розшукали 19 зловмисників, – ФОТО, фото-1, Поліція Києва

Поліція Києва

Також ми писали раніше про те, що київські правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, який намагався скоїти крадіжку в дитячій лікарні. Йому повідомили про підозру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #правоохоронці #кримінал #розшук #злочини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...