• Головна
  • Хотіли жити разом, тому вбили бабусю: на Київщині засудили двох підлітків
19:38, 10 грудня 2023 р.

Хотіли жити разом, тому вбили бабусю: на Київщині засудили двох підлітків

Хотіли жити разом, тому вбили бабусю: на Київщині засудили двох підлітків

Бориспільський міськрайонний суд Київської області виніс вирок школярці та її старшому хлопцю за жорстоке вбивство її бабусі.

Як повідомило видання "Київщина 24/7", суд визнав хлопця і дівчину винними та засудив їх до 14 років позбавлення волі.

Трагедія сталась у Броварах в січні 2017 року. Неповнолітня школярка та її хлопець почали зустрічатись, однак бабуся дівчини була проти. Дівчина вирішила її вбити, щоб можна було почати жити разом з хлопцем.

Для цього школярка впустила хлопця до квартири, поки бабуся була на кухні, та вдавала, що спить. Коли бабуся пішла будити онучку до школи, молодик напав на неї. Спочатку він бив її телескопічною палицею, завдав близько десяти сильних ударів по голові. Але палиця зламалась, а жінка все ще була живою. Тоді хлопець узяв у руки табурет і ще раз вдарив пенсіонерку по голові.

Потім він змусив жінку піти до ванної кімнати, а сам взяв завчасно підготовлений своєю подругою ніж та пательню. Нею він ще раз вдарив жінку по голові, а ножем завдав 12 поранень. Цього також виявилось недостатньо, тому дівчина дала йому інший ніж. Після близько 42 ножових поранень жінка померла.

Вбивці вкрали бабусину картку, зняли 6 тис. грн та намагались спалити її квартиру.

На суді підозрюваний хлопець свою провину визнав. Онука потерпілої заявила, що вона сім років жила з бабусею, оскільки її батьки мешкають в Росії. Бабуся нібито чинила на неї моральний та фізичний тиск.

Раніше повідомлялося, що в Київській області засудили чоловіка, який намагався вбити сокирою перехожу.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Тоді хутчіш долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київщина #Бровари #вбивства
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...