• Головна
  • У Києві на пів року закриють 6 станцій метро: що відомо
12:35, 8 грудня 2023 р.

У Києві на пів року закриють 6 станцій метро: що відомо

У Києві на пів року закриють 6 станцій метро: що відомо

З 9 грудня у Києві повністю буде зупинено рух поїздів між станціями "Деміївська" та "Либідська". Рух поїздів Оболонсько-Теремківської лінії метро відбуватиметься між станціями "Героїв Дніпра" та "Либідська".

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Тоді хутчіш долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Таке рішення було ухвалено Постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Це пов’язано з необхідністю термінового проведення ремонту на перегінному тунелі між станціями "Деміївська" та "Либідська".

Як інформує КП "Київський метрополітен", станції метро "Деміївська", "Голосіївська", "Васильківська", "Виставковий центр", "Іподром", "Теремки" продовжать цілодобову роботу в режимі укриття.

Для забезпечення перевезень пасажирів буде передбачено дублюючі маршрути наземним транспортом від станції метро "Теремки" до станції метро "Либідська".

У Київському метрополітені наголосили, що питання безпеки пасажирських перевезень є пріоритетом. Зупинка руху поїздів на цій ділянці лінії метро – вимушений крок для уникнення позаштатної ситуації під час інтенсивного руху поїздів.

Ми повідомляли раніше про те, що комунальне об'єднання «Київзеленбуд» вдруге шукає підрядника для проведення капітального ремонту в парку «Гідропарк»(права частина) території при виході зі станції метро. На це планують витратити до 2 441 851 гривні. Переможця тендеру ще не обрали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #метро #станції #ремонт #Київський метрополітен #рух поїздів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...