• Головна
  • На Київщині знайшли понад 50 незаконних сміттєзвалищ, – ФОТО
11:03, 7 грудня 2023 р.

На Київщині знайшли понад 50 незаконних сміттєзвалищ, – ФОТО

На Київщині знайшли понад 50 незаконних сміттєзвалищ, – ФОТО

Загалом протягом 2023 року у Київській області виявили 54 несанкціонованих сміттєзвалища. Порушення задокументували в ході рейдів державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу.

Про це повідомили на офіційній сторінці Державної екологічної інспекції Столичного округу на Facebook.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Тоді скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Інспектори зафіксували засмічення територій, опрацювали інформацію та направили відповідні листи до територіальних громад Київської області з вимогою вжити заходи щодо ліквідації сміттєзвалищ.

На Київщині знайшли понад 50 незаконних сміттєзвалищ, – ФОТО, фото-1

Так, в результаті перевірок був виявлений несанкціонований сміттєвий полігон площею у чотири тисячі квадратних метрів на території Кагарлицької територіальної громади. Втім, отримавши попередження від екоінспекторів, місцева влада протягом грудня 2023 року ліквідувала сміттєзвалище.

Нагадаємо, ми розповідали раніше про те, що працівники ДСНС оперативно прибули на місце і встановили, що горить несанкціоноване сміттєзвалище поблизу сіл Грушів та Ходорів, Ржищівської територіальної громади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #сміттєзвалища #екоінспекція #прибирання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...