• Головна
  • Майже через два роки знайшли тіло 15-річної дівчини, яку росіяни вбили біля Києва, – ФОТО
09:49, 7 грудня 2023 р.

Майже через два роки знайшли тіло 15-річної дівчини, яку росіяни вбили біля Києва, – ФОТО

Майже через два роки знайшли тіло 15-річної дівчини, яку росіяни вбили біля Києва, – ФОТО

Поранену минулого року російськими військовими на Житомирській трасі в Київській області 15-річну Арину Яцюк рідні знайшли мертвою на території Білорусі.

Про це пише видання «Обозреватель».

15-річна Аріна Яцюк

15-річна Аріна Яцюк

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

У перші дні повномасштабного вторгнення родина Яцюк – мама Ганна, тато Денис, 9-річна Валерія та 15-річна Аріна – виїхали з Києва на дачу до села Северинівка в області, втім невдовзі вирішили виїжджати й звідти. Родина планувала відправитись до родичів в Умані, тож сіла у дві автівки та виїхала на Житомирську трасу.

Родина Яцюків. В живих лишилась лише донька Валерія (ліворуч)

Родина Яцюків. В живих лишилась лише донька Валерія (ліворуч)

Російські військові обстріляли машини, хоч мама Арини й кричала, що у них перебувають діти. Молодша донька пробувала викликати швидку з маминого телефону, поки жінка ще могла розблокувати пристрій.

Дівчинка кілька годин тинялася в окрузі, стукалася в будинки, але їй ніхто так і не відкрив. Трасою проїжджали російські танки, вона ховалася. А потім вона знайшла батькову машину. Денис був уже мертвий, поряд сиділа Арина, вона була поранена у стегно. За словами Валерії, на нозі у сестри була велика і страшна бульбашка, – розповідають журналісти.

Обидвох дівчат невдовзі забрали російські військові на танках. Сестер розділили, віддали молодшу Валерію незнайомцям у селі Копилів, а Арину – відвезли до Білорусі нібито на лікування.

Загибла 15-річна Аріна Яцюк

Загибла 15-річна Аріна Яцюк

Батьків родини Яцюк поховали в Умані торік, втім 15-річну Арину родичі продовжували шукати увесь цей час, зокрема й відправили запити до Білорусі. Білоруська влада казали, що Арина не перебуває на території їх країни. Як виявилось, тіло дівчинки увесь цей час знаходилося в морзі міста Мозир.

Цього року тіло передали в Україну для поховання, а щоб встановити особу загиблої довелось робити ДНК тест.

Сестри Аріна та Валерія Яцюк

Сестри Аріна та Валерія Яцюк

Єдиною з родини Яценко, хто вижила після російської атаки, є Валерія, яка тепер мешкає з рідним дядьком та його дружиною у Польщі.

Як ми розповідали раніше, в четвер, 2 березня, в Бородянці Київської області виявили тіла трьох вбитих окупантами мирних мешканців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #росіяни #вбивство #родини #Аріна Яцюк #діти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...