• Головна
  • "Швидкі", пожежне авто та комунальна техніка: Київ отримав нову партію допомоги від німецьких партнерів, – ФОТО
17:44, 6 грудня 2023 р.

"Швидкі", пожежне авто та комунальна техніка: Київ отримав нову партію допомоги від німецьких партнерів, – ФОТО

"Швидкі", пожежне авто та комунальна техніка: Київ отримав нову партію допомоги від німецьких партнерів, – ФОТО

Київ отримав нову партію допомоги від німецьких партнерів. Зокрема, нові сучасні карети швидкої допомоги, пожежний автомобіль, комунальну техніку, мікроавтобус, а також 20-тонну вантажівку з гуманітарною допомогою.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин.

Київ отримав допомогу від німецьких партнерів

Київський міський голова Віталій Кличко зазначив, що вже з наступного тижня отримані автівки працюватимуть для киян.

Сьогодні Київ приймає допомогу від наших німецьких друзів – Вільної землі Баварія та від району Шарлоттенбург міста Берліна. Баварія передала українській столиці 20-тонну вантажівку гуманітарної допомоги та 6 автомобілів. Зокрема, три нові сучасні машини швидкої допомоги Renault, мікроавтобус Ford, пожежний Mercedes та автомобіль Iveco, – зазначив Кличко.

За його словами, Шарлоттенбург передав два вантажні автомобілі – MAN та Mersedes і багатофункціональний комунальний агрегат Bobcat. А також два генератори та електроінструмент.

Автомобілі та агрегат працюватимуть в одному з районів столиці. А генератори та електроінструмент отримає керуюча компанія району.

Мер Києва подякував друзям із Німеччини та всім міжнародним партнерам за всебічну підтримку і дуже важливу для столиці допомогу. Адже в умовах війни місту необхідно оперативно та ефективно реагувати на виклики та надзвичайні ситуації.

Київ отримав допомогу від німецьких партнерів, КМДА

Київ отримав допомогу від німецьких партнерів, КМДА

Як нагадали у КМДА, загалом від початку широкомасштабної війни Київ залучив та отримав як допомогу від європейських партнерів і благодійників 55 пожежних авто. Із них 14 – нових, найсучасніших, з можливістю піногасіння (два такі автомобілі Київ передав Харкову). А також отримали 50 сучасних автомобілів швидкої допомоги та 82 міські автобуси.

Раніше ми писали про те, що Київ отримав від українських благодійників 3 міських автобуси Mercedes Citaro. Їх придбала компанія «Київпассервіс» і подарувала місту. А ще 3 карети швидкоï допомоги на базi Mercedes Sprinter українській столиці передало німецьке місто-партнер Гамбург.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #допомога #Німеччина #автомобілі #гуманітарна допомога #мер Києва #Віталій Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...