• Головна
  • Хитрий киянин обважив супермаркет: як суд покарав чоловіка
15:53, 6 грудня 2023 р.

Хитрий киянин обважив супермаркет: як суд покарав чоловіка

Хитрий киянин обважив супермаркет: як суд покарав чоловіка

У Києві чоловік у хитрий спосіб обважив супермаркет, заплативши та 14 кг мʼяса всього лише 69 гривень. Його махінацію помітила охорона та затримала зловмисника.

Про це йдеться у вироку Дарницького районного суду міста Києва.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

У суді чоловік пояснив, що дійсно хотів купити м'ясо на свій день народження. Він усе поважив та розрахувався на касах самообслуговування. Потім охорона його затримала та запропонувала переважити товар. Оскільки при ньому не було паспорта – охорона викликала поліцію. Тоді м'ясо переважили і виявилось, що його вага інша.

Працівник супермаркету повідомив, що йому «подзвонив охоронець і сказав, що не правильно зважується товар, а саме покупець взяв більше, а на касі вага менша». Товар у покупця забрали, а тому супермаркет немає претензій до підозрюваного.

Суд встановив, що підозрюваний зважив товар, притримуючи його при цьому, щоб вага показала цифру значно меншу від справжньої. А тому замість 1500 грн чоловік заплатив 70 грн.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 190 КК України. Чоловіка засудили до 200 годин громадський годин, проте суд закрив справу у звʼязку із закінченням термінів давності.

Крім того, ми розповідали, що у Києві затримали 37-річного уродженця міста Донецька, який продавав неіснуючий товар в інтернеті. Таким чином, чоловік обдурив понад 60 громадян та збагатився на 1,5 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #супермаркет #покупець #обважив #обман #охоронці #правоохоронці #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...