• Головна
  • Прийшов до сусіда з гранатою: у Києві затримали зловмисника
12:40, 6 грудня 2023 р.

Прийшов до сусіда з гранатою: у Києві затримали зловмисника

Прийшов до сусіда з гранатою: у Києві затримали зловмисника

В Києві правоохоронці роззброїли та затримали зловмисника.

Як повідомила поліція Києва, на спецлінію "102" надійшло повідомлення від мешканця Святошинського району про те, що у загальному коридорі багатоквартирного будинку чоловік погрожує підірвати гранату. На місце події негайно виїхали поліцейські полку особливого призначення, слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічної служби.

Виявилось, що зловмисник - 45-річний сусід заявника. Між нами виник конфлікт на побутовому ґрунті, і чоловік вирішив владнати його таким чином.

Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу та вилучили вилучили гранату Ф-1 із запалом. Під час обшуку в його квартирі поліцейські знайшли також понад 100 набоїв різного калібру.

Слідчі оголосили чоловікові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 ККУ - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Його вже взяли під варту.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #зброя #Нацполіція #Святошин
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...