• Головна
  • Стрибнув на колію в столичному метро, щоб сходити до туалету: як покарали порушника
17:01, 5 грудня 2023 р.

Стрибнув на колію в столичному метро, щоб сходити до туалету: як покарали порушника

Стрибнув на колію в столичному метро, щоб сходити до туалету: як покарали порушника

У Києві на станції метро «Мінська», перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння, стрибнув на колію та побіг в тунель, де справив природні потреби, тим самим наражаючи себе на небезпеку та міг спричинити зупинку поїзду.

Про це йдеться в реєстрі адміністративних правопорушень.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України.

11.04.2023 року близько 21-20 год., перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння, в громадському місці, а саме: на платформі стації метро «Мінська» стрибнув на колію та побіг в тунель, де справив природні потреби, тим самим наражаючи себе на небезпеку та міг спричинити зупинку поїзду, чим порушив громадський порядок і спокій громадян та вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст.173 КУпАП, – йдеться в постанові.

Таким чином, ураховуючи характер вчиненого адміністративного правопорушення, дані про особу, ступінь його вини, ставлення останнього до скоєного, обставини, що помʼякшують та обтяжують відповідальність, прийнято рішення застосувати до нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Суд призначити йому 51 гривню штрафу.

Крім того, ми повідомляли раніше про те, що у київському метро чоловік вчинив дрібне хуліганство. Він матюкався та плював на інших пасажирів. Інцидент стався на станції метрополітену «Либідська». Натомість порушника притягли до відповідальності та оштрафували.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #хуліганство #поліція #суд #штраф
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...