• Головна
  • Чи скасують комендантську годину в новорічну ніч: відповідь КМДА
13:49, 3 грудня 2023 р.

Чи скасують комендантську годину в новорічну ніч: відповідь КМДА

Чи скасують комендантську годину в новорічну ніч: відповідь КМДА

В новорічну ніч, а також на Різдво комендантську годину в Києві скасовувати не будуть. Окрім того, в місті не планується гучних новорічних святкувань. Втім, на Софійській площі за кошти меценатів встановлять ялинку.

Про це повідомила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

"Місто не витрачає бюджетні кошти на організацію та облаштування новорічних локацій. У столиці цьогоріч не буде жодних масових святкувань, зокрема розміщення ярмарок, фудкортів та атракціонів на головних площах країни не передбачено.

Проте ми не дамо росії вкрасти у наших дітей ні Різдво, ні Новий рік. На Софійській площі відкриють головну ялинку країни. Її встановлять і прикрасять іграшками та енергозберігаючими гірляндами за кошти меценатів, котрі забажали подарувати свято нашим дітям", - зазначила вона.

Заступниця голови КМДА додала, що київські заклади культури в межах своєї діяльності теж долучаються до створення новорічного та різдвяного дива.

Ще більше новини Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...