• Головна
  • Намагався вбити безпритульну кішку: у Києві судитимуть чоловіка, – ФОТО
16:41, 1 грудня 2023 р.

Намагався вбити безпритульну кішку: у Києві судитимуть чоловіка, – ФОТО

Намагався вбити безпритульну кішку: у Києві судитимуть чоловіка, – ФОТО

У Києві судитимуть чоловіка, який намагався вбити безпритульну кішку. Слідчі завершили досудове, а суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Про це розповідали в пресслужбі Поліції Києва.

Ще більше новин Києва, столичного регіону та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Крім того, не забувайте підписуватись.

Нагадаємо, в жовтні поточного року до поліції Києва надійшло повідомлення від очевидців про те, що на проспекті Павла Тичини сусід жорстоко б'є кота і не реагує на зауваження перехожих. За вказаною адресою прибули екіпаж патрульних поліцейських, дільничні офіцери та слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції.

У столиці судитимуть чоловіка за жорстоке поводження з твариною, Поліція Києва

У столиці судитимуть чоловіка за жорстоке поводження з твариною, Поліція Києва

На місці події правоохоронці з'ясували, що безпритульній тварині вдалося втекти від нападника, а місцеві мешканці допомогли встановити номер квартири, в якій проживає зловмисник. Відтак, поліцейські затримали 38-річного чоловіка, – йдеться в повідомленні.

Зловмиснику повідомили про підозру за жорстоке поводження з тваринами, а суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Кішку, яку намагався вбити чоловік, відшукали та вилікували зоозахисники. Завдяки їхнім зусиллям, тварина знайшла свій прихисток у люблячій родині.

Нагадаємо, ми розповідали раніше також про те, що у Києві в ніч на 13 листопада загинула одна з двох кіз, що часто гуляли в центрі Києва і були справжніми зірками Instagram та TikTok. Тваринка на ім'я Зіта отримала несумісні з життям травми. Друга коза, на прізвисько Мира, наразі проходить лікування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кішка #знущання #поліція #правоохоронці #жорстоке поводження #тварина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...