• Головна
  • Найтитулованіший пес України: собака Карбон потрапив до нацреєстру рекордів
10:05, 1 грудня 2023 р.

Найтитулованіший пес України: собака Карбон потрапив до нацреєстру рекордів

Найтитулованіший пес України: собака Карбон потрапив до нацреєстру рекордів

30 листопада німецька вівчарка із Києва 4-річний Карбон став рекордсменом Книги рекордів України як найбільш титулований собака.

Про це розповіли в ТСН.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь та читайте новини в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

У свої чотири роки Карбон – найтитулованіший пес в Україні. Він потрапив до національного реєстру рекордів, оскільки здобув аж 35 найпрестижніших титулів у двох десятках країн світу. Пес уміє брати слід, виконувати найрізноманітніші команди. І вражає суддів на виставках своєю красою, грацією та породистістю.

Щоб бути у формі, Карбон щодня тренується. Власниця Оксана Тонкаль каже: скоро разом зі своїм улюбленцем знову поїдуть на міжнародні змагання – здобувати нові перемоги. А ще чотирилапий рекордсмен назабаром вперше стане батьком.

Характер у Карбона спокійний, меблі вдома не псує, до людей не агресивний. Але деякі собачі слабкості все-таки має – ганяє котів.

Нагадаємо, ми розповідали раніше про те, що дві вівчарки, яких родина підібрала по дорозі з Києва, загризли на смерть 11-річного Семена Онищенка. Трагедія сталась у селі Лозуватка Кіровоградської області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #пес #Карбон #титули #власниця #тренування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...