• Головна
  • Обікрав військового та розрахувався його карткою: у Києві судитимуть рецидивіста, – ФОТО
11:48, 29 листопада 2023 р.

Обікрав військового та розрахувався його карткою: у Києві судитимуть рецидивіста, – ФОТО

Обікрав військового та розрахувався його карткою: у Києві судитимуть рецидивіста, – ФОТО

У Києві судитимуть чоловіка, який обікрав військового. Зловмисник, який раніше вже мав проблеми із законом, непомітно викрав з кишені потерпілого телефон, навушники та банківську картку, якою потім розрахувався у магазині.

Деталі інциденту розповіли в Поліції Києва.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Тоді скоріше долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

За словами правоохоронців, у жовтні до вони отримали інформацію від військовослужбовця про те, що невідомі особи викрали в нього мобільний телефон, навушники та банківську картку. Також чоловік розповів, що хтось розрахувався його карткою у магазині.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий за майнові злочини киянин, 2000 року народження. Він витягнув з кишені його куртки мобільний телефон, навушники та платіжну картку. Порушник майже одразу продав телефон знайомому. Крім цього, чоловік розрахувався в магазині чужою банківською карткою, – розповіли в пресслужбі.

Гаджети було вилучено та повернуто власнику. Також, було встановлено, що кількома днями раніше, затриманий скоїв крадіжку з супермаркету. Крім цього, на момент вчинення цих злочинів він перебував на іспитовому терміні.

Порушнику повідомили про підозру у трьох злочинів, зокрема крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану. Досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Крім того, ми повідомляли, що у Києві зловмисниця представилась ворожкою і обіцяла киянці зняти «порчу». А натомість злодійка обікрала жінку та пішла геть. Потерпіла тільки через деякий час зрозуміла, що її ошукали та звернулась до правоохоронців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #крадіжка #військовий #правоохоронці #кримінал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...