• Головна
  • 19 листопада 2023 р. в столиці України відбулась гучна подія: щорічна церемонія «CELEBRITY AWARDS» та Всеукраїнська премія «Обличчя України 2023»
Новини компаній
11:14, 29 листопада 2023 р.

19 листопада 2023 р. в столиці України відбулась гучна подія: щорічна церемонія «CELEBRITY AWARDS» та Всеукраїнська премія «Обличчя України 2023»

Новини компаній

Цього вечора достойні представники сфери державної служби, моди, бізнесу та мистецтва отримали почесні нагороди у Національній філармонії України, яка славиться своєю вишуканою архітектурою та видатною історією.

Організатори заходу впевнені, що щоденна праця, творчі здобутки та підкорення професійних вершин не можуть і не повинні залишатися непоміченими, тому в цей нелегкий для всієї планети час кожен з учасників заходу був почутий, а переможці надихнулись творити добрі справи, наполегливо йти до своєї мрії та дивувати світ новими досягненнями та успіхами, чекати на Перемогу!

Гостей вечора привітали популярні та улюблені артисти України, талановита молодь та сучасні митці. Прикрасили захід своїми виступами Володимир Гришко, Іво Бобул, Kishe, Оксана Вояж, Ксанті, Polina Dashkova, Ptashkin, Dima PROKOPOV, творче об’єднання «Парадіз», Сергій Костецький, Sasha Pashkov, Arteana, KRYLATA, Trach, FlexDanceStudio, а ведучими «CELEBRITY AWARDS» стали Андрій Карпов, Ольга Вороніна та Ксанті.

Відкрив захід показ молодої дизайнерки з Полтавщини, яка створює патріотичні колекції та презентує Україну на міжнародних подіумах – Любові Березорудської.

Окрім переможців в категорії «мистецтво», які дарували свої пісні, переможцями цьогорічної премії стали: Олександр Малюк – «Юрист року», ТОВ «ПРАВОЗАХИСНА ЛІГА» - «Вибір споживача», Смерековський Євген – «Людина року», Смерековський Євген – «Дитина року», Луцький Максим Георгійович – «Особистість року», Франц Володимир Габсбург-Лотринген – «Особистість року», Олександр Булавченко – «Юрист року», Адвокатського об'єднання «ЕЛІГОС» - «Краща юридична компанія», ANGELA- «Успіх року», Березорудська Любов – «Дизайнер року», Племенник Марія – «Особистість року», Людмила Ашрафі – «Особистість року», Бренд «YS Couture» by YANIS STEPANENKO, Сергій Безсонов - «Особистість року», Анна Добриднєва, Амадор Лопес, Артур Боссо, Ауріка Ротару, Камалія, Міжнародний Європейський університет, Сітнікова Інна Петрівна.

Партнерами заходу стали: журнал KANVA, сайт міста Києва "44юа", Тіві моделінг, журнал Київ дипломатичний, телеканал правда тут, 33 телеканал, хепі стар, fashion room, гастрономічний бар «РОЗЛИWINE» на Драгоманова та Олександра Олеся 6б, де завжди є справжнє італійське просеко, Тов «Правозахисна Ліга», благодійний фонд «Власвія», наші фотографи та представники змі і, звичайно, Національна філармонія України та всі ті, хто допомагав створити нам свято.

У вечорі прийняли участь дипломати, військові особи, волонтери, хореографічні та вокальні ансамблі України.

Проект створений, щоб показати талант, красу, успіх та досягнення українців, заявити про них усьому світу; відзначити тих, хто плідно працював впродовж року та допомагав країні у боротьбі з російським загарбником і надихнути на нові звершення.

Хотілося б відзначити, що «CELEBRITY AWARDS» – це незалежна всеукраїнська премія, що охоплює успішних людей нашої рідної України та є першою сходинкою у формуванні великої Міжнародної премії «Дякую», яка об'єднує великих українців, що прославили Україну не тільки на території нашої країни, а і за кордоном. «Нам є ким пишатись», - наголошують організатори, - «і про цих людей повинен знати весь світ», тому команда ідейних натхненників заходу впродовж року планує проводити творчі вечори і в інших країнах, де живуть цілеспрямовані та патріотичні українці.

Разом переможемо!

Фото. Вальдемар Гарлушко 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...