• Головна
  • Де у Києві добре жити: ТОП-10 найкращих житлових комплексів столиці
19:05, 27 листопада 2023 р.

Де у Києві добре жити: ТОП-10 найкращих житлових комплексів столиці

Де у Києві добре жити: ТОП-10 найкращих житлових комплексів столиці

Усі, хто планує придбати собі житло, зазвичай замислюються над тим, що краще власна квартира чи власний будинок? Однозначної відповіді на це не існує, оскільки у кожної людини є свої пріоритети при виборі житла. В будь-якому випадку, нерухомість завжди користувалась великою популярністю серед людей, котрі хочуть зберегти свої кошти. Власне помешкання дає впевненість в тому, що завтра з певних причин ви не залишитесь без даху над головою. Також нерухомість має тенденцію до здорожчання і в майбутньому власне житло можна вигідно продати, таким чином повернути собі вкладені кошти або здавати в оренду і отримувати непоганий пасивний дохід.

Журналісти 44.ua підготували добірку найкращих житлових комплексів Києва та ділимось з вами.

Перш ніж інвестувати в первинну нерухомість, важливо зважити всі за та проти з акцентом на розташування житлового комплексу, усю необхідну інфраструктуру, ціни, відповідність планування і справжність документів.

Купівля нерухомості в ЖК, забудовник якого вже здав будинок в експлуатацію, має низку переваг та недоліків. Головна перевага – мінімальні ризики. Будинок уже готовий до заселення, і покупець не зіткнеться з порушенням термінів будівництва об'єкта, банкрутством забудовника, невідповідністю документів, через які будинки довго не можуть увести в експлуатацію. Серед недоліків – ціни на готові квартири. На різних етапах будівництва вартість квадратних метрів зростає. До того ж знижується вибір планування квартир від забудовника, оскільки часто житло купують на етапі котловану, і кількість доступних рішень скорочується.

І перший житловий комплекс в нашій добірці – це «Місто Квітів. Парковий квартал», який має наземний паркінг для автомобілів, власний дитячий майданчик та спортивний майданчики та затишну зону відпочинку. Лише в 210 метрах від комплексу розташований дитячий садок, також поруч знаходиться супермаркет. Цей багатоквартирний об'єкт стоїть недалеко від парку «Дубки» та Сирецького дендрологічного парку. Так власники квартир у «Парковому кварталі» отримують у 2 рази більше можливостей для неспішних прогулянок, зможуть активніше проводити вихідні та насолоджуватися чудовим краєвидом із вікна. До плюсів ЖК нележить: близькість автобусних зупинок, станції метро, кав'ярень, АЗС, магазинів та торговельних центрів.

Житловий комплекс «Місто Квітів. Парковий квартал»

Житловий комплекс «Місто Квітів. Парковий квартал»

Крім того, в кроковій доступності від комплексу є навчальні установи, водойми та навіть бювет. Можна не залишати мікрорайон, щоб відпочити із друзями або родиною, виконати повсякденні справи та зробити покупки. Забудовник пропонує інвесторам величезний вибір житлових об'єктів. У продажу є квартири з одним та двома рівнями площею 41-91 м2. На закритій прибудинковій території ще з'явиться комерційна нерухомість, наземний та гостьовий паркінг, спортивні та ігрові зони. Ще тут реалізують велодоріжки, прогулянкові алеї, лаунж-зони для дорослих та дітей. Ціна за 1 м2 від 18 600 грн.

Наступний житловий комплекс в нашій добірці – це «Новомостицько-Замковецький» від забудовника «Київміськбуд», що знаходиться в Подільському районі Києва. Новобудова економ-класу складається з 9 будинків, розташованих у 36 секціях. Висота будинків – від 10 до 16 поверхів. Масив ввели в експлуатацію ще у 2017 році й за цей час продали 33 секції. Неподалік комплексу в пішій доступності знаходяться школи, дитячі садки, фітнес-клуби, клініка, супермаркети, автобусна зупинка. До станції метро «Оболонь» можна доїхати маршрутним таксі за 40 хвилин. Ціни стартують від 28 900 гривень за м2, і залежно від площі житла вартість квартир починається від 3 804 974 гривень. У масиві передбачений підземний та гостьовий паркінг, є власна котельня, індивідуальні лічильники, у всіх під'їздах є кімнати для візків, велосипедів, шин та інших речей. Від забудовника для покупців діє програма лояльності.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини Києва, Київщини та України, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Також хорошим житловим комплексом вважається «Новий Автограф», що розташований у Дніпровському районі столиці. Комплекс знаходиться за 20 хвилин ходьби від станції метро «Дарниця». Він має 18, 22 та 26-поверхові будинки, стіни яких, збудовані з натуральної керамічної цегли, а комбіновані фасади виконані з клінкерної плитки та декоративної штукатурки. У квартирах встановлюються індивідуальні електричні котли та електробойлери, завдяки чому мешканці ЖК не залежатимуть від централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Між двома будинками комплексу «Новий Афтограф» буде розміщено закритий внутрішній двір. Поблизу ЖК знаходиться парк «Перемога», де можна зайнятися спортом, провести час із сім’єю або просто погуляти на самоті. Поруч із комплексом знаходяться дитяча та доросла лікарні, кілька дитячих садків, шкіл та великих супермаркетів. У «Новому Афтографі» передбачено облаштування лобі та наявність консьєрж-сервісу.

Вартість квадратного метра: від $1 100 - $1 700

Житловий комплекс «Теремки», що розташований в Голосіївському районі має дитячий садок на території, підземний паркінг для автомобілів, власні об лаштовані дитячий та спортивний майданчики. Крім того, тут є цілодобова охорона та відеонагляд. Цей ЖК розташований поруч з одним із найкрасивіших столичних парків – «Феофанія». Тут є мотузковий парк, невелике озеро та велика кількість прогулянкових алей. Кияни недооцінюють локацію через те, що вона перебуває далеченько від центру. Однак саме в цьому полягає головна перевага життя в даному мікрорайоні. Тут немає величезного натовпу людей та менше шуму, проте поруч відмінно розвинена інфраструктура. Крім того, поблизу комплексу «Теремки» розташований найбільший у мегаполісі Голосіївський парк, так що повітря навколо чисте та свіже. До переваг самої новобудови належить закрите подвір’я із цілодобовим відеоспостереженням, наявність гостьового та підземного паркінгу, а ще упоряджена прибудинкова територія. На вибір інвесторів девелопер пропонує житло площею 36-83 м2 з однією, двома та трьома кімнатами. Ціна за 1 м2 від 16 500 грн.

Колоритний масив економ класу «Мілос» знаходиться в Деснянському районі Києва на вулиці Милославська, 16. Будівництвом займається компанія «Київміськбуд», яка зводить 5 будинків заввишки 27 поверхів. До найближчої станції метро «Лісова» всього 40 хвилин на маршрутному таксі, що за мірками Києва не так вже й далеко. За 20 хвилин машиною можна доїхати до центру столиці, звичайно, що без заторів. Поблизу житлового комплексу знаходиться велика кількість магазинів та супермаркетів, не виникне проблеми й з освітніми закладами для дітей – їх тут багато. У пішій доступності є безліч парків, пляжів та місць для рекреації. Вартість за 1 м2 стартує від 22 275 гривень, відповідно за 1-кімнатну квартиру потрібно буде заплатити від 929 961 гривень. Наразі у продажу від забудовника доступні 1-2-3-кімнатні квартири у 47 видах планувань. Купуючи недороге житло, покупець житиме в ЖК, від якого в пішій доступності є пляж, велика кількість магазинів та розвинена соціальна інфраструктура. На території масиву також будуть свої спортивні та дитячі майданчики, місця для відпочинку мешканців.

Житловий комплекс «Метрополіс» будується за концепцією «місто в місті», згідно з якою в мікрорайоні зосереджено всю необхідну для комфортного життя інфраструктуру. На території кварталу планується розмістити не лише магазини, ресторани та салони, а й навіть кінотеатр та фонтан. Також у будинках передбачені стильні та сучасні лобі, працює консьєрж-сервіс.

Головна перевага «Метрополісу» – це зручне розташування. За 10 хвилин ходьби від ЖК знаходиться Голосіївський парк, а лише за дві – ВДНГ. За покупками мешканці комплексу зможуть ходити до ТРЦ «Магеллан».

Вартість квадратного метра: від $1 550 - $2 390.

Житловий комплекс комфорт класу «Отрада» знаходиться в Солом'янському районі на проспекті Відрадний, 93/2. Будівництвом 7 будинків різної висотності (від 9 до 25 поверхів) займається компанія «BudCapital». Девелопер обрав один зі зручних районів для будівництва масиву. Пішки доступно все необхідне для життя: освітня та медична інфраструктура, сквери та парки для відпочинку, кафе та ресторани. Окрему увагу варто приділити транспортній розв'язці – зупинки громадського транспорту знаходяться біля будинку. Ціни на квартири за мірками Києва можна назвати вигідними. За 1 м2 інвестор заплатить від 23 848 гривень. За цю вартість покупець отримає вибір житлових приміщень з різними типами планувань під свої потреби, місце на підземному паркуванні та квартиру в одному з найзручніших житлових районів Києва.

Клубний будинок преміум-класу «Nobility» розташований у Печерському районі Києва на вулиці Болсуновській (Сергія Струтинського), 21. Забудовник – BudCapital. Шестиповерховий будинок був споруджений та зданий в експлуатацію у I кварталі 2021 року. КД розташований у самому центрі Києва, тому має шикарну інфраструктуру. У кроковій доступності є торговельні центри, продуктові магазини, розважальні локації, медична та освітня інфраструктура. Близько 200 метрів від новобудови знаходиться Ботанічний сад імені Гришка, а трохи далі – сквер Дружби народів та парк біля монументу «Батьківщини-Матері». У пішій доступності знаходяться станції метро «Звіринецька», «Печерська», «Либідська». Для продажу в будинку є 2-3-кімнатні квартири, житло вільного планування та паркінги. Ціна стартує від 5 107 200 гривень за двокімнатну квартиру, від 79 800 гривень за м2. Оскільки клубний будинок належить до преміум-класу, у новобудові передбачені цілодобове відеоспостереження, зони барбекю та лаундж, система вогнегасіння, ліфт вантажністю 1 000 кг. Квартири чудово підійдуть тим, хто хоче перебувати в центрі подій і відчувати комфорт навколо себе.

Клубний будинок преміум-класу «Nobility»

Клубний будинок преміум-класу «Nobility»

Житловий комплекс комфорт-класу «Львівська площа» розташований у Шевченківському районі на вулиці Кудрявській, 24а. Новобудова являє собою 15-поверховий будинок із 4 секціями з краєвидом на Поділ. Забудовник «Ріел» побудував комплекс у дві черги, які здав у III кварталі 2021 року. Фактично ЖК знаходиться в центрі міста, тому в пішій доступності є все, що необхідне для комфортного життя: магазини, транспортна розв'язка, кафе та ресторани, школи та дитячі садки. За 5 хвилин ходьби знаходиться Пейзажна алея, за 20 хвилин – станції метро «Контрактова площа» та «Золоті ворота». У новобудові є цілодобова охорона та відеоспостереження, зарядна станція для електромобілів, підземний та наземний паркінг, система «Розумний дім» та консьєрж-сервіс, дитячий майданчик. Місце розташування комплексу та прилегла соціальна інфраструктура дозволять жити в самому центрі Києва з комфортом.

І останній ЖК в нашій добірці – «Central Hills», що знаходиться в Голосіївському районі, на схилі біля Голосіївського парку з чудовим краєвидом на Дніпро. Цей ЖК – це шедевр сучасної архітектури. При проєктуванні залучено професійних архітекторів, дизайнерів і навіть скульпторів. Колаборація забудовника та художників внесла новий погляд у процес організації простору та їх візуальну естетику.

Інфраструктура включає закриті двори без машин, зручний консьєрж-сервіс, підземні та наземні багаторівневі паркінги, дитячий садок, школу, ТРЦ, фітнес-центр, тенісний корт, футбольне поле, ландшафтний парк на території та багато іншого для комфортного життя. Також ЖК пропонує представницькі поверхи найвищого рівня.

Вартість квадратного метра: від $770 - $940

Ми раніше писали про те, скільки потрібно річних зарплат, щоб придбати квартиру в Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #житлові комплекси #будинки #купівля #розташування #будівництво #інвестори
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...