• Головна
  • Особливості використання програмних РРО (пРРО) у поєднанні з POS терміналами
Новини компаній
17:00, 27 листопада 2023 р.

Особливості використання програмних РРО (пРРО) у поєднанні з POS терміналами

Новини компаній

Навіть невеличка бургерна або вулична кав'ярня сьогодні мають в наявності POS термінали, які дозволяють користувачам комфортно сплачувати послуги та товари, а власником закладу - відстежувати касові операції та створювати необхідну звітність для контролюючих органів. Технології розвиваються настільки стрімко, що різноманіття POS терміналів сьогодні досить велике і розібратися в особливостях та функціоналі кожного дуже складно без фахової допомоги. Саме тому, якщо Вам необхідно обладнати власний заклад сучасним POS терміналом та програмним забезпеченням відповідного зразка, слід звернутися до фахівців, які можуть запропонувати найкраще обладнання за оптимальною вартістю.

На відміну від класичних POS терміналів, які в більшості своїй мають операційну систему Windows, для невеликих закладів більш актуальним рішенням буде POS термінал, який має ПЗ на Android. Треба враховувати, що таких модифікацій не дуже велика кількість, плюс для того, щоб обладнання мало змогу зчитувати карти безконтактно, потрібно буде переконатися, що POS термінал підтримує функцію tapXphone.

Особливості використання програмних РРО (пРРО) у поєднанні з POS терміналами, фото-1

Компанія «Укрекспрес сервіс» як провідний фахівець у галузі обслуговування та ремонту касових апаратів, електронної техніки та електронних вагів, пропонує клієнтам профільні послуги співробітників, які допоможуть підібрати потрібне обладнання та створити єдину систему аналітики у Вашому торговельному закладі, на підприємстві, в будь-якій компанії. Співробітники «Укрекспрес сервіс» гарантують клієнтам персональний підхід та комплексне обслуговування, а також надають повний спектр послуг, пов'язаних із вибором та обслуговуванням обладнання, забезпеченням його безперебійної роботи.

Звернутися до фахівців Ви можете на офіційному сайті https://expresservice.com.ua/news/platezhnij-terminal-dlya-prro-i-priema-bankovskih-kart-cherez-prilozhenie-tapxphone-ili-an, а також через соцмережі Facebook та Instagram.

Чому варто використовувати POS термінали разом з програмним забезпеченням новітнього зразка?

Використання POS терміналів гарантує для власників бізнесу можливість контролювати надходження коштів та підбивати підсумки власної діяльності без проблем та затримок в режимі реального часу. При цьому, використання такого обладнання є обов'язковою нормою законодавства, а обираючи POS термінал, слід враховувати безліч нюансів, починаючи від конфігурації пристрою, можливості підключення додаткового обладнання, а також можливості прийому різних карт, виконання різних функцій. Сучасні POS термінали, які мають новітнє програмне забезпечення, наприклад ідеальний для малого та середнього бізнесу EasyPos R330, відрізняється від аналогів наявністю:

  • Операційної системи Android 11.
  • Можливості зчитувати банківські картки за технологією NFC.
  • Принтеру, який друкує чеки та квитанції.
  • Bluetooth, WI-FI, мобільної мережі 4G та 3G.
  • Слотів для карти пам'яті та підключення інших пристроїв.

Подібний термінал має стильний дизайн, відрізняється легкістю використання та може бути застосований у вигляді стаціонарного пристрою в магазині, ресторані, кафетерії чи у випадку, якщо Ви плануєте використовувати пристрій віддалено від основного залу. Така функція дуже актуальна в тому випадку, якщо ресторани проводять обслуговування на виніс, а також надають послуги доставки.

Фахівці «Укрекспрес сервіс» готові допомогти клієнтам у виборі потрібної модифікації пристрою, враховуючи персональні побажання та особливості бізнесу. Ви можете звернутися за допомогою до спеціалісту на офіційному сайті, використовуючи інтуїтивно зрозумілий інтерфейс або ж замовити зворотній зв'язок. Використовуючи надійне обладнання від перевіреної компанії, Ви гарантовано зможете створити комфортні умови для роботи Ваших спеціалістів на місці, а також підвищити лояльність клієнтів за рахунок високого рівня сервісного обслуговування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...