• Головна
  • Потужний снігопад накрив Київ: рух транспорту ускладнений, працює майже 500 одиниць спецтехніки, – ВІДЕО
09:01, 27 листопада 2023 р.

Потужний снігопад накрив Київ: рух транспорту ускладнений, працює майже 500 одиниць спецтехніки, – ВІДЕО

Потужний снігопад накрив Київ: рух транспорту ускладнений, працює майже 500 одиниць спецтехніки, – ВІДЕО

У Києві через сильну хуртовину та снігопади оголосили II (помаранчевий) рівень небезпеки. У столиці сильний вітер 22 м/с та снігові замети, а на дорогах ожеледиця.

Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі всіх подій та нічого не пропустили.

Триває сильній снігопад, сильний вітер 22 м/с; хуртовини, снігові замети; на дорогах ожеледиця. Станом на 7:30 несприятливі погодні умови не призвели до надзвичайних ситуацій, ситуація контрольована. Система життєзабезпечення міста працює у штатному режимі і в цілому забезпечує нормальні умови життєдіяльності населення, – повідомляє КМВА.

Зазначається, що відключень електроенергії у місті не було; споживання електроенергії доведено без обмежень; аварій на газових мережах не було; пасажирський транспорт працює за штатним графіком; підготовлені пункти обігріву.

Загальноосвітні навчальні заклади працюють в змішаному режимі - офлайн та онлайн. Чи відправляти дитину в школу - вирішують батьки.

Рух транспорту ускладнений. Триває ліквідація наслідків негоди. Для цього місто задіяло майже 500 одиниць спеціальної техніки, працюють майже 4 500 співробітників.

Наполегливо просимо водіїв без нагальної потреби не виїжджати на вулиці міста, не паркувати авто на тротуарах, на узбіччях, аби не заважати спецтехніці, - закликали в КМВА.

Ми раніше повідомляли, що у понеділок, 27 листопада, у Києві буде хмарна погода зі значним снігом. Температура коливатиметься від -2 до -4.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #снігопад #негода #хуртовина #транспорт #КМВА #містяни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...