• Головна
  • На Київщині створять індустріальний парк та побудують нові очисні споруди
15:48, 26 листопада 2023 р.

На Київщині створять індустріальний парк та побудують нові очисні споруди

На Київщині створять індустріальний парк та побудують нові очисні споруди

У Бучі Київської області побудують індустріальний парк Bucha Techno Garden та нові очисні споруди. З цим допоможе корейська державна компанія K-water.

Про це повідомив міський голова Бучі Анатолій Федорук.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України.

За словами Анатолія Федорука, корпорація має великий досвід у створенні індустріальних парків.

K-water має значний досвід у розбудові індустріальних парків. Компанію заснували після закінчення Корейської війни — це було основним напрямком її діяльності, — пише Федорук.

Крім того, корейська компанія допоможе Бучі з проведенням системи водопостачання по всій Бучанській громаді. Меморандум про це підписали з генеральним директором корпорації Сог Де Юном.

Наші партнери запевняють, що корейський бізнес готовий заходити в Україну. А ми готові розвивати нашу економіку і сприяти повоєнній відбудові, — коментує Анатолій Федорук.

Також Анатолій Федорук та Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури підписали тристоронній меморандум з Корейським інститутом екологічної промисловості та технологій (KEITI), який допоможе Бучанській громаді збудувати нові очисні споруди.

Домовленості передбачають грантове фінансування проєкту, орієнтовна вартість якого — понад 10 мільйонів доларів.

Ми вже маємо відведену ділянку площею 7 гектарів у Бучі. Проєктування та будівництво займе до трьох років – це будуть перші нові очисні споруди у всій Україні з часів незалежності, — говорить Федорук.

Нові очисні споруди значно зменшать екологічні ризики, зроблять систему стоків більш ефективною та сприятимуть зеленому розвитку Бучанської громади.

Крім того, ми писали раніше, що недалеко від Києва, в 10 км, з’явилося нове місце для відпочинку. Це великий ландшафтний парк з рослинами із різних куточків світу, водоймами, фотозонами та різноманітними локаціями для розваг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #індустріальний парк #будівництво #Буча #Анатолій Федорук #Корея
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...