• Головна
  • Епічна історія з Хоакіном Фенікосм у головний ролі: В Києві відбувся допрем’єрний показ довгоочікуваного екшну «Наполеон»!
Новини компаній
15:00, 23 листопада 2023 р.

Епічна історія з Хоакіном Фенікосм у головний ролі: В Києві відбувся допрем’єрний показ довгоочікуваного екшну «Наполеон»!

Новини компаній

Учора в Києві пройшов закритий допрем’єрний показ одного з найочікуваніших фільмів року «Наполеон» з Хоакіном Феніксом у головній ролі! Епічна історія про тернистий шлях Бонапарта до влади, його тріумфальні злети та трагічні падіння, що сповна розкриє життя творця однієї з найбільших імперій світу.

Безжалісний у бою, тиран у власній країні, а також творець однієї з найбільших імперій світу, який прийшов нізвідки і одним з перших в історії продемонстрував, що лідером може стати представник будь-якого класу.

Успіхи Наполеона на полі бою переповідають у легендах. Його тактичний хист і нещадна репутація були настільки величними, що сім світових держав мусили об’єднатися в єдину коаліцію, аби перемогти його. Проте поза полем бою його одержимість Жозефіною — його коханкою, дружиною та імператрицею — визначала його життя так само, як і будь-яка битва.

На червоний хідник епічної історії завітали КИЛИММЕН, Ілона Гвоздьова, Антоніна Хижняк, Олексій Суровцев, Анна Малиновська, Олімпія Вайтмусташ, Олексій Тритенко, Євген Кот та Наталія Татарінцева, Анатолій Анатолійч й Юла, Олексій Комаровський та інші.

За музичну атмосферу вечора відповідав DJ Саша Димов.

Головну фотозону було прикрашено композицією, спеціально створеною квітковим маркетом Flowerpot.

Пригощали: Jack Daniel’s, Lamandin, Miller.

Партнери фільму: MAKEUP, Bolt, Атлетіко.

Медіапартнер: Marie Claire

Уже з 23 листопада стрічку можна переглянути на великих екранах!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...