• Головна
  • Світлодіодні LED екрани від українського виробника - підніміть Ваш бізнес на новий рівень
Новини компаній
11:00, 23 листопада 2023 р.

Світлодіодні LED екрани від українського виробника - підніміть Ваш бізнес на новий рівень

Новини компаній

Питання презентації бренду завжди становить значну проблему для власників бізнесу, оскільки серед величезного різноманіття логотипів та емблем вкрай складно бути унікальним та неповторним. Якщо ж мова йде про оффлайн заклади, розташовані на прохідних вулицях та перехрестях, зробити так, аби Ваш ресторан, магазин, салон краси, СТО або будь-який інший бізнес було помітно здалеку дуже складно. Використання звичайних вивісок вже можна вважати моветоном, оскільки сучасний користувач дуже пересичений яскравими фарбами, формами та дизайнами. Для того, щоб Ваш бізнес був помітним та виділявся серед конкурентів та сусідів, треба підходити до оформлення вітрини та вивіски креативно та нестандартно.

Світлодіодні LED екрани від українського виробника - підніміть Ваш бізнес на новий рівень, фото-1

Український виробник світлодіодної наружної реклами компанія Pixelmarket пропонує клієнтам нестандартні рішення, які обов'язково привернуть увагу перехожих та дозволять підвищити рівень зацікавленості до Вашого бренду. Компанія створить LED екран для зовнішньої реклами, який стане Вашою візиткою, не схожою на стандартні вивіски. Дізнатися більше про варіанти виготовлення та вартість послуг виробника можна на офіційному сайті компанії або за телефонами +38068 516 33 86, +380 96 004 48 39.

Чому варто брати LED екран в якості власної вивіски?

Світлодіодний екран в 2023 році вже не буде новинкою, але при цьому, він суттєво вирізнятиметься на фоні інших вивісок, які можуть демонструвати потенційному клієнту лише назву компанії або частково інформацію про діяльність бренду. В той же час LED екран - це не просто вивіска, а дієвий інструмент, який:

  • Розповість потенційним клієнтам про діяльність компанії ,акцій, які проходять, бонусні програми та дисконтні пропозиції.
  • Дозволить транслювати яскраве відео у форматі HD та Full HD, що гарантовано приверне увагу перехожих.
  • Дозволить підвищити лояльність клієнтів та з високою ймовірністю конвертувати їх в реальних покупців/замовників.
  • Дозволить Вам своєчасно інформувати користувачів про зміни умов співробітництва або нові пропозиції від компанії.

Завдяки використанню новітнього обладнання та передових технологій фахівці Pixelmarket створюють дійсно надзвичайні вироби, які відрізняються надійністю, довгим терміном роботи та вишуканим дизайном. Виробник LED екрана Pixelmarket не створює стандартизовані варіанти вивісок, а пропонує клієнтам індивідуально розробку макету, що гарантуватиме повне відображення Вашої торгової пропозиції та розуміння цільової аудиторії.

Які саме види LED екранів варто замовляти?

Світлодіодні LED екрани від українського виробника - підніміть Ваш бізнес на новий рівень, фото-2

Якщо Ви вирішили замовити LED екран для реклами, варто враховувати не тільки місце розташування Вашого офісу або закладу, а й особливості місцевості, бажаний ефект та багато інших чинників, які впливатимуть на відображення інформації та можливість її трансляції для потенційних клієнтів. Так, наприклад фахівці Pixelmarket пропонують клієнтам обирати світлодіодні модулі P4 та P5 для студії детейлінгу, ресторанів, різних закладів, які надають профільні послуги. Такий формат екранів добре демонструє інформацію для користувачів, які знаходяться на віддалені до 5 м.

Якщо Ви прагнете створити сучасну рекламу, але маєте обмеження бюджету, можна обрати варіант LED вивіски на модулі P10. Він буде працювати на максимальне привернення уваги Вашої цільової аудиторії та буде гарно виглядати на широкій вулиці чи великому перехресті.

Як український виробник LED екранів компанія Pixelmarket надає профільні послуги клієнтам в Києві та по всій Україні. Ви можете відвідати офіс компанії особисто або оформити замовлення онлайн, використовуючи офіційний сайт компанії https://www.pixelmarket.com.ua/. Також на сайті розміщена величезна галерея реалізованих проектів, які вже працюють на підвищення впізнаваності брендів по всій Україні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...