• Головна
  • Чорна п'ятниця: до -70% весь тиждень
Новини компаній
09:00, 20 листопада 2023 р.

Чорна п'ятниця: до -70% весь тиждень

Новини компаній
Чорна п'ятниця: до -70% весь тиждень, фото-1

Традиція Black Friday зародилася у США наприкінці ХIX століття. Тоді один із підприємців вирішив розпродати весь сезонний товар у магазині за ціною 5 центів і за день заробив тижневу виручку! Це стало приводом організувати одну з найбільших торговельних мереж. Відтоді, щоб пожвавити торгівлю, більшість підприємців підхопили цю ідею. Згодом вона охопила всю Америку і вийшла за її межі.

України «Чорна п'ятниця» дісталася лише десять років тому, але стала найочікуванішою акцією серед любителів шопінгу. Адже саме у цей період купувати дуже вигідно: більшість товарів втрачають у ціні половину суми, а то й більше! Щоб створити справжній шопінговий фурор, торговельна мережа «Територія мінімальних цін» підготувалася заздалегідь і обіцяє потішити неймовірними знижками та спеціальними пропозиціями.

Чорна п'ятниця в торговельній мережі «Територія мінімальних цін» триватиме тиждень: з 20 до 26 листопада.Знижки поширяться майже на весь асортимент. А ціни на деякі товари знизяться до 70 %. Саме на стільки подешевшають жіночі светри та дитячі джинси. Демісезонні куртки та одяг для немовлят можна буде купити на 50% дешевше. Надзвичайно популярні цього сезону світшоти, худі, спортивні штани, дитячі лосини та светри втратять 30% вартості. Зі знижкою 30% можна буде купити і самокати, іграшки та багато інших речей. Крім того, у період Black Friday діятиме акція 1+1=3 на всю жіночу та дитячу білизну для сну.

Також приємним бонусом стане безплатна доставка всіх покупок з інтернет-магазину «Території мінімальних цін» у поштомати «Нової пошти» протягом всього тижня чорної п’ятниці.

 Щоб не розгубитися від шалених знижок у Чорну п’ятницю, радимо зробити так:

  • зайдіть на фірмовий сайт магазину «Територія мінімальних цін»;
  • складіть список речей, які ви хочете придбати;
  • зафіксуйте ціну, щоб вирахувати вигоду;

І тільки-но настане Black Friday – мерщій за покупками!

Мережа шопінг-центрів «Територія мінімальних цін» об’єднує 17 великих магазинів у Києві, Львові, Івано-Франківську та Чернігові, де представлено понад пів мільйона товарів для всієї родини за мінімальними цінами. Вдягайтесь родиною! Особливо у чорну п’ятницю!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Територія Мінімальних Цін #termincin #Территория Минимальных Цен #min територія #ТерМінЦін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...