• Головна
  • Київ зустрічав повернення Голодних ігор: огляд зіркових прем'єр стрічки “Балада про співочих пташок і змій”
14:14, 16 листопада 2023 р.

Київ зустрічав повернення Голодних ігор: огляд зіркових прем'єр стрічки “Балада про співочих пташок і змій”

Київ зустрічав повернення Голодних ігор: огляд зіркових прем'єр стрічки “Балада про співочих пташок і змій”

14 листопада в кінотеатрі мережі «Планета кіно» в  РЦ «Блокбастер» та 15 листопада в кінотеатрі мережі MULTIPLEX в  ТРЦ Respublika відбулися прем'єрні покази екранізації світового бестселера письменниці Сюзанни Коллінз «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій». 

Генеральними партнерами заходів виступили: журнал MARIE CLAIRE, сайт AFISHA.BIGMIR.NET, мережа SOCAR, телеканал «Новий канал», радіомережі: NRJ, Наше радіо та ХІТ FM, торговий дім «Вина миру» та бренд Jack Daniel's.

Гостям рекомендували дотримуватися спеціального дрес-коду у стилістиці Капітолію — столиці Панему, та використовувати золоті та червоні кольори в образах. 

Зіркою першого вечора стала українська акторка і основний жіночий голос стрічки — Антоніна Хижняк, яка дублювала головну героїню у виконанні Рейчел Зеглер. 

Київ зустрічав повернення Голодних ігор

«Я дуже переживала за цю роботу і до останнього боялася, що цей досвід буде невдалим, так як я захворіла перед записом. Але я рада, що все дійсно вдалося», — поділилася Антоніна. 

Поділилася зірка і своїми особистими враженнями від роботи над проєктом: «Ми схожі з виконавицею головної ролі. Було навіть трошки дивно бачити на екрані схожу дівчину, яка розмовляє моїм голосом», — додала зірка. 

14 листопада на подію серед інших гостей завітали: режисер Семен Горов, журналістка Аліна Доротюк, співачки SEVERYNA, Sofo та Ne Ta, блогери Оля Шелбі, Ellevika, Наталя Лук'янець, Марина Теплова та Євген Дмитрієв («Барвінок»). 

Вже наступного дня до світу Голодних ігор доєдналися такі зірки, як ведуча, тренер та впливова блогерка Марина Боржемська, зірка YouTube та TikTok Марина Александрова («Скажена») та MISS WORLD plus size QUEEN та володарка рекорду «Найбільші груди України» Міла Кузнецова. 

Марина Боржемська

Першими оцінити головний блокбастер сезону також прийшли такі гості: зіркова психологиня Анна Запорожська, екстрасенс Макс Гордєєв, телеведучий Андрій Ковальський,  засновник проєкту MUZVAR Олексій Донцов, діджей Саня Димов, телеведучий та журналіст Сергій Єременко, кінокритикиня Інна Гордеєва,  та керівник жіночих сайтів та головний редактор «Теленеделя» Олександр Ківа та шеф-редактор Marie Claire Україна Ірина Татаренко. Стрічка викликала захоплення у глядачів, а сам показ завершився овацією: «Усім обов'язково до перегляду! Як на мене краща частина з усіх. 10 балів з 10», — поділилася враженнями зірка TikTok Ellevika.

«У повному захваті. Той випадок, коли приквел перевершив франшизу. Том Бліт — неймовірний. В ролі Коріолана Сноу — просто вау! І грає чудово і неймовірно гарний на екрані»,  — заявила блогерка та кіноманка Марина Теплова.

«Я просто в шоці, це було просто неймовірно. Я думала, що фільм буде схожий на минулі стрічки, але ні, це зовсім інше. Мене мурашило постійно! Особливо під час виконання пісень», — поділилася враженнями зіркова блогерка Оля Шелбі.

Сюжет розгортається за десятки років до основних подій «Голодних ігор». У центрі сюжету — майбутній президент Панема та головний антагоніст Коріолан Сноу. Стрічка оповідає про 18-річного зразкового студента, який  отримує можливість стати ментором Десятих ігор, однак має невеликі шанси на перемогу, бо його підопічна — дівчина на ім'я Люсі Грей Берд — із найбіднішого 12-го округу. Молодого Сноу грає Том Бліт («Біллі Кід», «Позолочений вік»), який отримав виключно позитивні оцінки від світових критиків за виконання персонажа, чий остаточних перехід на “темну сторону” зробить неминучим і його майбутнє падіння від рук Катніс Евердін (Дженніфер Лоуренс) та Повстання. Головну жіночу роль отримала одна з найперспективніших зірок молодого покоління Голлівуду Рейчел Зейгер, відома за стрічкою «Вестсайдська історія» Стівена Спілберга. Також у фільмі зіграли Пітер Дінклейдж, Гантер Шафер, Віола Девіс та інші. 

Режисером приквелу “Голодний ігор” виступив прославлений постановник Френсіс Лоуренс (три частини “Голодних ігор”, “Костянтин”, “Я - легенда”). А пісню-саундтрек до фільму “Can’t Catch Me Now” записала Олівія Родріго, яка сама виявилася завзятою фанаткою світу за романами Сюзанни Коллінз.

В український прокат стрічка «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» виходить вже 16 листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #фільм
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...