• Головна
  • Стікав кров’ю на вулиці: столичні патрульні врятували чоловіка, – ВІДЕО
10:42, 16 листопада 2023 р.

Стікав кров’ю на вулиці: столичні патрульні врятували чоловіка, – ВІДЕО

Стікав кров’ю на вулиці: столичні патрульні врятували чоловіка, – ВІДЕО

У Солом’янському районі Києва правоохоронці врятували життя чоловіку. У постраждалого була травма руки та сильна кровотеча.

Про це повідомили в прессслужбі Патрульної поліції Києва.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Там ми публікуємо ще більше новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь!

Коли кожна хвилина на вагу золота: ще одне врятоване життя на рахунку київських патрульних. Подія сталася днями на Відрадному проспекті. До поліцейських звернулися працівники муніципальної варти, які повідомили, що виявили чоловіка з травмою руки, та попросили допомогти. Не зволікаючи ні хвилини, охоронці порядку Олександр Гребелюк та Ірина Ніколаєнко надали домедичну допомогу потерпілому, – розповіли в пресслужбі.

У поліції уточнили, що у травмованого була масивна кровотеча, тож кожна мить могла стати вирішальною. Патрульні наклали турнікет на пошкоджену кінцівку громадянина та контролювали його стан до приїзду медиків.

Постраждалого госпіталізували до медичного закладу з підозрою на відкритий перелом руки. Наразі громадянину нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у Києві правоохоронці вчасно пройшли на допомогу жінці, яка намагалася вчинити самогубство. Інспектори негайно прибули у вказане місце та врятували киянку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #допомогу #травма #поліціянти #тривога #постраждалий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...