• Головна
  • У Києві відбулася зіркова прем'єра головного блокбастеру цього сезону — стрічки «Голодні ігри: балада про співочих пташок і змій»
Новини компаній
17:00, 15 листопада 2023 р.

У Києві відбулася зіркова прем'єра головного блокбастеру цього сезону — стрічки «Голодні ігри: балада про співочих пташок і змій»

Новини компаній

14 листопада в кінотеатрі мережі «Планета кіно» в РЦ «Блокбастер» відбулася прем'єра екранізації світового бестселера письменниці Сюзанни Коллінз — «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій».

Генеральними партнерами заходу виступили: журнал MARIE CLAIRE, розважальна платформа AFISHA BIGMIR, мережа SOCAR, телеканал «Новий канал», радіо-мережі: NRJ, Наше радіо та ХІТ FM та бренд Jack Daniel's.

Гостям заходу рекомендували дотримуватися спеціального дрес-коду у стилістиці Капітолію — столиці Панему, та використовувати золоті та червоні кольори в образах.

Головною зіркою вечора стала українська акторка і головний жіночий голос стрічки — українська акторка Антоніна Хижняк, яка подарувала свій голос головній героїні у виконанні Рейчел Зеглер.

«Я дуже переживала за цю роботу і до останнього боялася, що цей досвід буде невдалим, так як я захворіла перед записом. Але я рада, що все дійсно вдалося», — поділилася враженнями Антоніна.

Поділилася зірка і своїми особистими враженнями від роботи над проєктом: «Ми схожі з виконавицею головної ролі. Було навіть трошки дивно бачити на екрані схожу дівчину, яка розм

На подію серед інших гостей завітали: режисер Семен Горов, журналістка Аліна Доротюк, співачки Siverina, Сафо та Ne Ta, блогери Оля Шелбі, Ellevika, Наталя Лукянець, Марина Теплова та Євген Дмитрієв («Барвінок»).

Першими оцінити головний блокбастер сезону також зіркова психологиня Анна Запорожська, екстрасенс Макс Гордєєв, телеведучий Андрій Ковальський, засновник проєкту MUZVAR Олексій Донцов, діджей Саня Димов, кінокритикиня Інна Гордеєва та шеф-редактор Marie Claire Україна Ірина Татаренко. Стрічка викликала захоплення у глядачів, а сам показ завершився овацією: «Усім обов'язково до перегляду! Як на мене краща частина з усіх. 10 балів з 10», — поділилася враженнями зірка TikTok Ellevika.

«У повному захваті. Той випадок, коли приквел перевершив франшизу. Том Бліт — неймовірний. В ролі Коріолана Сноу — просто вау! І грає чудово і неймовірно гарний на екрані». — заявила блогерка та кіноманка Марина Теплова.

«Я просто в шоці, це було просто неймовірно. Я думала, що фільм буде схожий на минулі стрічки, але ні, це зовсім інше. Мене мурашило постійно! Особливо під час виконнання пісень», — поділилася враженнями зіркова блогерка Оля Шелбі.

Сюжет розгортається за десятки років до основних подій «Голодних ігор». У центрі сюжету — майбутній президент Панема та головний антагоніст Коріолан Сноу. Стрічка оповідає про 18-річного зразкового студента, який отримує можливість стати ментором Десятих ігор, однак має невеликі шанси на перемогу, бо його підопічна — дівчина на ім'я Люсі Грей Берд — із найбіднішого 12-го округу. Молодого Сноу грає Том Бліт («Біллі Кід», «Позолочений вік»), який отримав виключно позитивні оцінки від світових критиків за виконання персонажа, чий остаточних перехід на “темну сторону” зробить неминучим і його майбутнє падіння від рук Катніс Евердін (Дженніфер Лоуренс) та Повстання. Головну жіночу роль отримала одна з найперспективніших зірок молодого покоління Голлівуду Рейчел Зейгер, відома за стрічкою «Вестсайдська історія» Стівена Спілберга. Також у фільмі зіграли Пітер Дінклейдж, Гантер Шафер, Віола Девіс та інші.

Режисером приквелу “Голодний ігор” виступив прославлений постановник Френсіс Лоуренс (три частини “Голодних ігор”, “Костянтин”, “Я - легенда”). А пісню-саундтрек до фільму “Can’t Catch Me Now” записала Олівія Родріго, яка сама виявилася завзятою фанаткою світу за романами Сюзанни Коллінз.

ГОЛОДНІ ІГРИ: Балада про співочих пташок і змій | Фінальний трейлер | У кіно з 16 листопада

В український прокат стрічка «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» виходить вже 16 листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...