• Головна
  • 3го грудня офіційне відкриття театру «Особистості»
Новини компаній
13:00, 15 листопада 2023 р.

3го грудня офіційне відкриття театру «Особистості»

Новини компаній

На початку грудня, після майже дворічної перерви, київський театр «Особистості» відновлює свою роботу та запрошує глядачів на відкриття дев’ятого сезону.

Театр «Особистості» переїхав у нове приміщення і тепер знаходиться у самому серці столиці – Центральному домі художника. Зараз колектив старанно працює над оновленням інтер’єру цього місця, ремонтує сцену та залу, репетирує знайомі та улюблені вистави.

Для директорки - художньої керівниці театру Марії Писаренко це був справжній виклик. Проте, рішення «перезапустити» свій театральний проект було свідомим, тому що потрібно підтримувати культуру та розвивати її у всіх доступних напрямках. Ось чому Марія вирішила знову відкрити двері театру для глядачів:

«За 9 років існування ми вийшли на один рівень з київськими державними театрами, враховуючи що весь цей час ми працювали та розвивалися тільки завдяки меценатам. Коли почалося повномасштабне вторгнення, ми прийняли рішення закрити театр. Провідні актори, задіяні у виставах театру, опинилися на війні: хтось поранений, хтось контужений.

Морально було важко зробити цей крок і поновити роботу. Та зараз ми маємо нову прекрасну локацію, відновили репетиційний процес та маємо сили та дуже велике бажання зустрітися з нашими глядачами. Ми вважаємо, що зараз, як ніколи, важливо розвивати театральну культуру, людей, які попри все залишаються та працюють на перемогу»

Сезон у театрі «Особистості» відкривається виставою «Ідеальний рецепт», натхненником якої виступив відомий шеф-кухар Євген Клопотенко. Серед головних акторів: Сергій Кияшко та Римма Зюбіна.

Короткий опис вистави:

Унікальна кулінарна вистава з елементами справжньої кухні.

Уявіть собі забите злиденне містечко «N»на краю світу. Усі його жителі служать монополісту-диктатору на прізвисько Полковник — виготовляють на його заводі тушонку. Нею ж і отримують зарплатню. Її ж і їдять. Місто захоплює апатія, життя стає каторгою без смаку і радості.

Однак, усе може змінитися з появою загадкового шеф-кухаря Майстра, та його незвичайного помічника Альденте фон Хрючіні. Вони, з притаманним їм

божевіллям, рятують містян з депресії за допомогою вишуканої української кухні: борщ, вареники, соломаха. Мммм…

Але, Полковник не збирається сидіти склавши руки. То хто ж переможе? Чекаємо на глядачів 3 грудня о 18.00 у Центральному будинку художника

Окрім «Ідеального рецепту», у грудні можна буде побачити найкращі вистави театру: «Мина Мазайло», «Кум до куми», «Бракований рай».

Квитки


Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...