• Головна
  • У Pochayna Event Hall покажуть сюрреалістичну Art-виставу - «Частини»
Новини компаній
13:00, 14 листопада 2023 р.

У Pochayna Event Hall покажуть сюрреалістичну Art-виставу - «Частини»

Новини компаній

23 листопада вперше у Pochayna Event Hall у великому залі театр AKTORSTVO представить незвичайну арт-виставу «Частини»

Pochayna Event Hall продовжує традицію знайомити гостей з найцікавішими і найактуальнішими прикладами сучасного театру. Цього разу Pochayna запрошує подивитися сюрреалістичну виставу від театру AKTORSTVO «Частини».

У Pochayna Event Hall покажуть сюрреалістичну Art-виставу - «Частини», фото-1

Жодного слова, лише рух тіла та правдиві емоції акторів, відкриють глядачу інший вимір. Ви потрапите у світ метафор та алегорій. Події, що відбуваються у виставі, здатні вивести вас з реальності, своєю нелогічністю та навіть абсурдністю.Емоції будуть перемішуватися, адже сміх може змінитись на тихе мовчання або навіть перейти в легкий смуток.Вистава побудована з подій минулого та майбутнього, іноді здається, що все перемішано та рухається у зворотньому напрямку, наче знаходишся у сні, який хтось створює для вас.Ми прискоримо та сповільнимо рух, щоб виділити мить, в якій кожен відчує, що саме в ній відображається життя, якеудь-якої хвилини ми можемо втратити.

Застереження: у виставі, буде оголення не тільки почуттів, а і тіл, тому якщо вас це може обурити, пропонуємо прийти до нас на іншу виставу.

«Кожен з нас ходить під сонцем, відчуваючи себе частиною того чи іншого елементу. Кожна секунда, сказане слово, зроблений крок, вдих чи видих, може залишитися в моменті, вкритому пилом вічності. І якщо ти так нічого не встиг зробити, то скульптура твоя так і залишиться непоміченою. Поки ми не дозволяємо пилу осідати на нас, до тих пір ми рухаємося, а значить живемо. Життя - це подряпини, опіки, падіння, поразки, а не красива річ в обгортці. Не варто в ній пилитися та берегти себе», - вважає режисерка Люся Пономаренко

Девіз вистави: Рухайся з останніх сил, поки б‘ється серце і можеш дихати, поки горить вогонь та випромінює світло останніми його іскрами.

Режисер-постановник – Люся Пономаренко.Музика – Evgeny Khmara, Pol Solonar.

Що: Театральна вистава “Частини”

Де: Pochayna Event Hall, велика зала

Коли: 23 листопада, 19:00. Тривалість – 70 хвилин.

Вартість: 300-500 грн

Подія у Facebook:https://www.facebook.com/events/891105015970092

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...