• Головна
  • Після паузи у 52 дні рф запустила «Іскандер» по Києву, ракету збили на підльоті до столиці
10:15, 11 листопада 2023 р.

Після паузи у 52 дні рф запустила «Іскандер» по Києву, ракету збили на підльоті до столиці

Після паузи у 52 дні рф запустила «Іскандер» по Києву, ракету збили на підльоті до столиці

Російська армія зранку 11 листопада запустила балістичну ракету «Іскандер» по Києву. Сили протиповітряної оборони збили її на підльоті до столиці.

Про це повідомили в пресслужбах КМВА та Київської ОВА.

Хочете дізнаватися ще більше новин? тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

За даними міської військової адміністрації, приблизно о 8:00 в бік Києва була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними, типу "Іскандер".

До Києва ракета не долетіла, сили та засоби протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці. Руйнувань та постраждалих немає.

При цьому Київська ОВА зазначає, що після нічної атаки дронів окупанти ударили по регіону ракетами. В одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами.

За даними місцевої влади, влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Проте вибуховою хвилею пошкоджено 5 приватних житлових будинків. Зокрема, покрівлі, вибиті вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень та одного з приватних підприємств.

Як ми розповідали раніше, так, пізно увечері в неділю, 22 жовтня, у столиці України та в Київській області було оголошено повітряну тривогу через зафіксовані ворожі безпілотники.

Також писали, що у ніч проти 21 вересня рф завдала ракетного удару по Київській області. Внаслідок падіння уламків поранено мирного мешканця, а також пошкоджено лікарню, будинки та автомобілі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обстріл #війна #ракета #ППО #Київщина #КМВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...