• Головна
  • У жовтні ПриватБанк відкрив рекордні 26 тисяч нових рахунків бізнес-клієнтів
Новини компаній
17:00, 8 листопада 2023 р.

У жовтні ПриватБанк відкрив рекордні 26 тисяч нових рахунків бізнес-клієнтів

Новини компаній

У жовтні 2023 ПриватБанк відкрив більше 26 тисяч рахунків новим юридичним особам та підприємцям, що є рекордним показником за останні 3 роки та свідчить про активізацію ділової активності в країні.

У жовтні ПриватБанк відкрив рекордні 26 тисяч нових рахунків бізнес-клієнтів, фото-1

“Це більше ніж в 2 рази перевищує кількість поточних рахунків відкритих новим клієнтам у жовтні 2022 року. Значна частина клієнтів, що відкрили рахунки одразу підключили собі сервіс ПРРО “Каса” ПриватБанку та почали фіскалізацію операцій на смартфоні через додаток “Термінал” без додаткових комісій, а також POS-термінали та LiqPay” - повідомив член правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв.

За словами Євгена Заіграєва, сьогодні ми бачимо цікаві тренди, наприклад, клієнти галузі роздрібної торгівлі, порівняно з іншими галузями стали відкривати рахунки у 1,5 рази активніше, ніж рік тому. А серед керівників нових бізнесів більше половини клієнток - жінки віком від 30 до 45 років з Київської, Львівської, Дніпропетровської, Одеської, Харківської областей.

Про те, як просто та зручно ФОПу стати клієнтом ПриватБанку, маючи лише бажання, смартфон та кілька вільних хвилин - ми розповідаємо у новому циклі освітніх відео для підприємців разом з нашим “Агентом 3700” Антоном Тимошенко 

За дослідженнями компанії CBR, у 2023 році 45% юридичних осіб та 61% підприємців називають ПриватБанк основним банком для свого бізнесу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...