• Головна
  • Був водієм-санітаром: на фронті загинув військовий із Київщини Володимир Король, – ФОТО
11:28, 8 листопада 2023 р.

Був водієм-санітаром: на фронті загинув військовий із Київщини Володимир Король, – ФОТО

Був водієм-санітаром: на фронті загинув військовий із Київщини Володимир Король, – ФОТО

На фронті загинув військовий, водій-санітар та мешканець села Мотижин Київської області Володимир Король. Захисник України, виконуючи бойове завдання, загинув 3 листопада на Донеччині.

Про це повідомив Макарівський голова Вадим Токар.

Долучайтесь та читайте новини в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Звістки про смерть українських захисників завжди є важкими і болісними… Ще один військовий, ще один наш земляк, котрий воював за мир та свободу України, пішов від нас. 3 листопада під час виконання бойового завдання лави Небесного війська поповнив наш Герой – Володимир Олександрович Король, 1976 року народження, житель села Мотижин, – повідомив Токар.

Володимир Король

Володимир Король

Володимир ніс службу поблизу населеного пункту Єлизаветівка Донецької області на посаді штаб-сержанта, водія-санітара медичного пункту танкового батальйону.

Відспівування та поховання Героя відбудеться в середу, 8 листопада, о 12:00 у селі Мотижин за адресою вулиця Довгича, 131.

Раніше ми розповідали, що на фронті під час виконання бойового завдання загинув український військовий, мешканець села Гоголів Київської області Юрій Левченко. Він отримав смертельне поранення у районі населеного пункту Степове в Донецькій області.

Також повідомляли про те, що на Харківщині загинув український військовий Володимир Хороба. Мешканець Фастова Київської області отримав смертельне поранення під час танкового обстрілу ворога.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #поховання #військовий #фронт #війна #Мотижин #Володимир Король
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...