• Головна
  • Презентація книги Ігоря Козловського «Людина на перехресті. Роздуми про екзистенційний інтелект»
Новини компаній
15:00, 8 листопада 2023 р.

Презентація книги Ігоря Козловського «Людина на перехресті. Роздуми про екзистенційний інтелект»

Новини компаній

16 листопада о 19:00 у «ВЕЖІ на Почайні» (просп. Степана Бандери, 23, 3-й поверх) пройде презентація книги Ігоря Козловського «Людина на перехресті. Роздуми про екзистенційний інтелект» від видавництва «Колесо Життя»

Запрошуємо на презентацію книги великої людини і мудрого вчителя. Ця презентація пройде не у звичному форматі представлення нових книжок, адже автор може бути присутнім на ній лише душею (у будь-якому разі ми у це віримо). Ми будемо спілкуватися про важливість запитань і силу кризи, про людське покликання і набуття ідентичності, про приналежність до спільноти й шлях до отримання дарів.

Презентація книги Ігоря Козловського «Людина на перехресті. Роздуми про екзистенційний інтелект», фото-1

Подія пройде на основі частин книги і кожна частина презентації названа цитатою автора:

Частина 1. «Всі кризи концентруються в особистості. Навіть коли ми говоримо про великі зовнішні кризи – в кожній людині утворюється внутрішній концентрат. Ми семантизуємося простором, іншими людьми, культурними текстами».

Частина 2. «Ідентифікація – це процес. Процес поступового набуття ідентичності… Усвідомлення своєї невипадковості для етносу, нації відбувається завдяки збереженню історичної пам’яті. Без пам’яті ви не зможете сформувати своєї ідентичності».

Частина 3. «Шлях від віри до отримання дарів довгий і непростий. Однак треба діяти, не спиняючись на половині дороги, треба обов’язково пройти цей шлях».

Презентувати книгу будуть дві особистості, які дуже добре знали автора: філософ, спікер, викладач Олександр Філоненко та богослов, волонтер, снайпер Юрій Чорноморець.

“Над цією книгою ми з Ігорем Анатолійовичем почали працювати в середині літа. Тоді ми й гадки не мали, що вона стане останньою, яку автор узгодить особисто. Ми встигли остаточно узгодити текст і концепцію обкладинки – Ігор Анатолійович просив: «Зробіть силует людини, яка думає». Зараз на обкладинці – автор, «який думає»..”, - розповідає про книгу засновниця видавництва «Колесо Життя» Інесса Кравченко

Своїми думками про життя і його виклики, про війну та ідентичність, про відносини і про багато чого іншого Ігор Анатолійович Козловський ділиться на сторінках книги «Людина на перехресті. Роздуми про екзистенційний інтелект». Кожне слово у книжці сьогодні відчувається набагато гостріше, адже можливості поспілкуватися особисто з автором у нас із вами уже не буде. Залишається тільки вивчати його спадок і намагатися осягнути серцем сенс мудрості, якою наповнював життя Ігор Анатолійович Козловський.

Для того, щоб презентація стала для вас не тільки цікавою, а й корисною, можна заздалегідь придбати книгу й ознайомитися з її змістом. Книгу вже можна замовити за посиланням:

https://koleso-gizni.com.ua/uk-ua/knigi/knyha-lyudyna-na-perekhresti-rozdumy-pro-ekzystentsiyny-intelekt-ihor-kozlovsky

Вхід вільний, але реєстрація на подію обов’язкова.

Де: «ВЕЖА на Почайні», просп. Степана Бандери, 23, 3-й поверх

Коли: 16 листопада, 19:00

Реєстрація: https://forms.gle/Jbm1v2xxM9muD6kJA

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...