• Головна
  • “Пограбування по-українськи”: нова українська комедія - у кінотеатрах з 7 грудня
Новини компаній
13:00, 7 листопада 2023 р.

“Пограбування по-українськи”: нова українська комедія - у кінотеатрах з 7 грудня

Новини компаній

Раді повідомити, що прем'єра першої зимової комедії цього сезону запланована на 7 грудня. Пропонуємо до Вашої уваги офіційний трейлер та оновлений постер авантюрної комедії з романтичним присмаком “Пограбування по-українськи” від творців “Бурштинових копів”.

За сюжетом фільму, дитячий тренер із плавання Алекс (Остап Халавко) по вуха закохується у недосяжну красуню (Даша Астаф'єва). Для того, щоб вразити кохану і різко змінити своє життя, Алекс вирішує… пограбувати банк! Та, звичайно, пограбування йде не за планом і обертається непередбачуваними пригодами не тільки для головного героя, а й для всіх, хто опинився поруч.

Головні ролі у новій комедії режисерки Аліни Бухтіярової (“Бурштинові копи”) виконали Остап Халавко, Даша Астаф’єва, Андрій Бурим, Володимир Горянський, Олександр Соколов, Яків Кучеревський, Марія Заниборщ, Катерина Вайвала, Сталіна Лагошняк, Сергій Булін, Оксана Борбат, Олена Хохлаткіна.

“Пограбування по-українськи”: нова українська комедія - у кінотеатрах з 7 грудня, фото-1

Стрічка була знята до початку повномасштабного вторгнення і повинна була вийти ще у 2022 році, як і інші вітчизняні хіти українського прокату. Довгоочікувана зіркова комедія нарешті з’явиться на великих екранах і творці фільму впевнені, що тема “Пограбування” стала мабуть ще актуальнішою ніж раніше.

Творці фільму відмітили, що робили авантюрну комедією з романтичним присмаком для людей, які просто хочуть відпочити. Але під час її створення, команда навіть не могла подумати, що через деякий час, на другий рік повномасштабної війни фільм та його змісти стануть наскільки актуальними. Суспільство бореться з лютим ворогом, віддаючи сили та енергію на вирішення внутрішніх проблем, і саме прості люди мають обрати і відстояти шлях, яким буде йти країна, зробити максимум, щоб ми стали повноправною частиною демократичної, цивілізованої Європи.

Сценаристи та актори зуміли підкреслити та посміятися з вад нашого суспільства – корупції та кумівства. Перед героями фільму, як і перед всіма українцями стоїть вибір – піддатись своїм слабкостям та пристати на темну сторону, або подолати себе і всі труднощі та рухатись до світлого справедливого майбутнього.

Зараз, у кінці 2023, сатира набула інших змістів, що зробило її навіть більш актуальною, тому що всі наші недоліки, з якими ми жили до повномасштабного вторгнення, зараз контрастують з суспільством, що змінилось і продовжує змінюватись у боротьбі за свою країну. Автори та члени знімальної групи щиро сподіваються, що “Пограбування” змусить широкого глядача замислитися над тим, як ми жили та живемо зараз, чого прагнемо та що готові змінити в собі щоб втілити ці прагнення в життя.

В український прокат стрічка Аліни Бухтіярової “Пограбування по-українськи” виходить вже з 7 грудня.

Жанр: комедія

Виробництво: «Медіа Група Україна», НЛО TV, «Кінохіт Ю Ей»

Режисер: Аліна Бухтіярова

Продюсери: Іван Букрєєв, Роман Мартиненко

Дистриб'ютор: Adastra Cinema

Сценаристи: Максим Хомутин, Аліна Семерякова

Автор ідеї: Андрій Сливка

Виконавчий продюсер: Кирило Горобець

У трейлері використовувалась музика:

Alina Pash feat FREEL – Не пили

Alina Pash – Slukhay

DZIDZIO – Я Міліонер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...