• Головна
  • У центрі Києва обстріляли авто Range Rover приватного адвоката
11:22, 3 листопада 2023 р.

У центрі Києва обстріляли авто Range Rover приватного адвоката

У центрі Києва обстріляли авто Range Rover приватного адвоката

У Києві невідомі здійснили постріли по автомобілю одного зі столичних адвокатів. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Подія сталась 2 листопада у Шевченківському районі Києва.

Деталі інциденту розповіли у пресслужбі поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

До правоохоронців з повідомленням про пошкодження позашляховика Range Rover звернувся адвокат. Оперативний черговий скерував на місце слідчо-оперативну групу територіального підрозділу та оперативників управління карного розшуку столичного главку.

Оглянувши автомобіль, який був припаркований біля будинку, поліцейські виявили на лобовому склі отвори від куль та вм’ятину на капоті.

З місця події слідчі вилучили речові докази, які скерували на експертизу.

Кримінальне провадження розпочали за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу — хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає від трьох до семи років тюрми.

Раніше ми повідомляли про те, що у Києві озброєний чоловік захопив бізнес-центр і влаштував стрілянину. Інцидент трапився 12 жовтня у Солом’янському районі столиці.

Також розповідали, що у Києві двоє чоловіків на автомобілі Cadillac через конфлікт влаштували стрілянину, а потім втекли. Коли лиходіїв затримали то зʼясувалось, що водій був у стані наркотичного сп’яніння, а у пасажира знайшли пакетик із забороненою речовиною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #стрілянина #невідомі #адвокат #авто #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...