• Головна
  • Обкрадав столичні кавʼярні: поліцейські затримали злодія, – ФОТО
15:38, 1 листопада 2023 р.

Обкрадав столичні кавʼярні: поліцейські затримали злодія, – ФОТО

Обкрадав столичні кавʼярні: поліцейські затримали злодія, – ФОТО

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вчинені серії крадіжок у столичних кавʼярнях. Його було затримано на гарячому. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва.

Чоловік обкрадав столичні кавʼярні, Поліція Києва

Чоловік обкрадав столичні кавʼярні, Поліція Києва

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Тоді скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Вночі до чергової частини Дарницького управління поліції надійшла інформація про те, що в кав’ярні на вулиці Левка Ревуцького спрацювала сигналізація. На виклик негайно прибули працівники приватної охоронної фірми та слідчо-оперативна група і співробітники кримінальної поліції територіального підрозділу, – розповіли правоохоронці.

На місці події правоохоронці затримали чоловіка, який зламав пластикові двері торгівельного кіоску та намагався викрасти майно власників. Поліцейські провели невідкладний обшук за місцем проживання підозрюваного та виявили планшет, який також був викрадений з іншої кав’ярні аналогічним способом.

Поліція вилучила у 31-річного киянина речові докази та затримала його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі районний суд обирає підозрюваному запобіжний захід, а оперативні працівники перевіряють відношення чоловіка до вчинення інших аналогічних злочинів.

Раніше ми повідомляли про те, що у столиці затримали чоловіка, який намагався обікрасти перукарню.

Крім того, розповідали, що на лінію 102 звернувся киянин, який повідомив, що охоронці супремаркету не випускають його з магазину. Правоохоронці прибули на виклик і встановили, що заявник намагався вкрасти продукти з магазину, за що його і зупинила охорона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #крадіжка #кримінал #кавʼярні #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...