• Головна
  • Незалежна музична премія MUZVAR AWARDS 2023: стала відома дата трансляції
Новини компаній
09:00, 31 жовтня 2023 р.

Незалежна музична премія MUZVAR AWARDS 2023: стала відома дата трансляції

Новини компаній

Вже завтра, 31 жовтня о 19:00 на телеканалі “МУЗВАР” відбудеться телевізійна прем'єра церемонії нагородження другої незалежної музичної премії MUZVAR AWARDS 2023. На глядачів чекають 14 унікальних виступів артистів, які створюють українську музику сьогодення. 14 переможців - представників креативної індустрії отримають свої заслужені нагороди.

Анонс: https://youtu.be/q-7We_GpvE8

Щодо номерів, свій ексклюзивний виступ презентує співачка Jamala, яка стала переможницею у номінації “Найкращий діджитал-спадок”. Вона презентує твір KENE ALDI ĞAM BENİ з легендарного альбому QIRIM у супроводі Національного камерного ансамблю “Київські солісти”.

“Я думаю, що ми до кінця не усвідомлюємо те, що такі церемонії та концерти - це дійсно поза можливостями. Бо нам вже стало звичним, що під час концертів звучить повітряна тривога, ми вимушені перериватися і спускатися у бомбосховища, ризикувати життям. Але це все надзвичайно, що під час війни, під час усіх сирен все одно відбулася церемонія. Мені дуже сподобався виступ Монатіка, Tember Blanche, дуже багатьох нових крутих артистів я побачила на сцені вперше. Музика насправді лікує, допомагає пережити найважчі часи і де б ми не були, важливо бачити, що українська музика не зупиняється, вона отримує нагороди від своїх же музичних критиків та професіоналів, виходить на світовий рівень. Тому я вітаю команду “МУЗВАР” з проведенням цієї події. Дякую, що була частиною премії у вигляді перформансу з альбому QIRIM, який підкорює всі світові музичні радіостанції просто в цю мить”, - прокоментувала Jamala.

Своєю чергою Анна Трінчер та DEMCHUK вперше на телебаченні заспівають разом свій романтичний дует “Цілуй”, який вже став хітом соцмереж. Особливим виступом глядачів зачарує гурт Schmalgauzen, який виконав композицію на вірш Миколи Вінграновського «І замалий і неширокий». Під час перформансу солістів Schmalgauzen зала перебувала у повній тиші протягом декількох хвилин.

Також у концерті ви зможете побачити виступи Alyosha & Vlad Darwin, PROBASS ∆ HARDI, Tember Blanche, POSITIFF, Оля Цибульська, СКАЙ, NK та SWOIIA, KAZKA та MONATIK, який відкрив церемонію нагородження своїм маш-апом відремонтованих пісень. Тому не пропустіть вже завтра о 19:00 на телеканалі “МУЗВАР”.

Завершенням телевізійної прем'єри стане великий спільний номер 19 молодих артистів, які наразі є новим диханням української музики, серед яких Нікіта Кісельов, Love, Mary, SKYLERR, Molodi, Mayorova, Ostrovskyi, Zelenooka, Lesan, Після дощу, Varash, POLINA DASHKOVA, Dima Prokopov, Sowa, MASHA DANILOVA, Сергій Лазановський | RIDNYI, Milena Way, 7TEEN’S, ENLEO та Spiv Brativ. Саме вони є тією молодою кров'ю, яка вже за 5-10 років буде фундаментом української музичної індустрії.

“Фактично, це можна назвати одним з рекордних номерів для українського телебачення. 19 артистів безперервно виходили на сцену, вони взаємодіяли між собою, ми хотіли розкрити повну палітру нової української музики - від тін-попу до року та естради. Ми вдячні режисерській команді за професійний підхід до такого вагомого виступу. Сподіваємося, що це увійде в історію”, - прокоментували співзасновники “МУЗВАР” Олексій Донцов та Юліан Новак.

Не пропустіть: 31 жовтня о 19:00 на телеканалі “МУЗВАР” прем'єру незалежної музичної премії MUZVAR AWARDS 2023.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...